Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyU Hostína, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
U Hostína, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme světlý byt 3+KK o výměře 69,8 m2 + 15,9 m2 teras s parkovacím stáním přímo u domu. Byt se nachází v 3.NP bez výtahu novostavby z roku 2007, orientovaný na všechny světové strany. Po obvodu celého bytu jsou terasy, lze na ně vejít z každé místnosti velkými francouzskými okny. Ve vestibulu je možnost úschovy kol a kočárků ve společné kočárkárně.

V bytě se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem (21,5 m2) , prostorná ložnice (16,7 m2), dětský pokoj (16,7 m2), koupelna s WC a rohovou vanou (4,1 m2), předsíň s vestavěnou skříní (10,8m2), která nabízí velký úložný prostor. Veškerý nábytek byl navržen architektem a vyroben na míru. Součástí bytu je kuchyňská linka (vysoký lesk v bílé barvě) vč. všech spotřebičů (indukční varná deska, digestoř, vestavná myčka na nádobí, lednička, mrazák), dále designová nízká obývací stěna (vysoký lesk v bílé barvě) a 3 vestavěné skříně (na chodbě, v ložnici a dětském pokoji). Součástí prodeje je i vestavěný nábytek na míru v ložnici - pódium z masivní borovice, ve kterém je vsazena postel, na něj navazuje šatní skříň.

Okna jsou plastová s vnitřními žaluziemi. Podlahy v obývacích místnostech jsou dřevěné (barva americký ořech), v kuchyni, WC a předsíni je keramická dlažba. Vstupní dveře mají nainstalovanou bezpečnostní závoru.

V Úvalech je veškerá občanská vybavenost: 3x školka, škola, lékaři, supermarket Billa (vzdálen cca 100 m), Penny (cca 400m), restaurace, různé sportovní vyžití. Přímo u domu je dětské parkové hřiště, v krátké blízkosti najdete druhé dětské hřiště.

Předností této lokality je výborné vlakové spojení s centrem Prahy, vlaky jezdí ve špičce každých 15 min. V návaznosti na tyto spoje je i místní autobusová doprava (zastávka 3 min. od domu).

Poplatky za bydlení: 3 400 Kč/měs. (4 osoby) + elektrická energie 600 Kč/měs. Zavedená kabelová televize a internet.

Volný dle domluvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491659
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.