Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 78 m² bez realitkyNa Konečné, Teplice - Prosetice, Ústecký kraj

Na Konečné, Teplice - Prosetice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena645 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 735 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Máte zájem hezky a rychle bydlet, ale nechce se Vám byt dlouze zařizovat?

Prodej zrekonstruovaného družstevního bytu 4+1+L, 78 m2, ul. Na Konečné 199, Teplice. Jedná se o první nastěhování. Bytová jednotka prošla celkovou rekonstrukcí 9/2017 !!!!

Bytová jednotka se nachází v druhém nadzemním podlaží v celkově revitalizovaném domě (zateplení, plastová okna, fasáda, rozvody vody, vstupní vchodové dveře se vstupem na chip, nový výtah a v dohledné době se budou se dělat i nové sklípky).

Byt je světlý a prostorný. Koupelna je zcela nová, vyzděná s plastovou vanou, WC s bidetovou sprškou. Zajímavým designovým prvkem koupelny je plastový napínací strop a marmolit na stěnách, dále je zde otopný žebřík a ventilátor a také místo na pračku.

Byt je částečně vybavený a připraven k okamžitému nastěhování. Kompletně zařízená je nová ložnice, koupelna, kuchyň s úplně novou kuchyňskou linkou a jídelním koutem, dále je chodba s botníky a velkou skříní. Většina vybavení je nová, některé jen málo používané. Podlahová krytina je lamino v obývacím pokoji, kuchyni a v chodbě. Koberce jsou ve třech ložnicích a dlažba v koupelně. Součástí ceny bytu je veškeré osvětlení, dekorace nikoliv. Dveře vnitřní i vchodové jsou nové.

Součástí bytu je lodžie a sklepní kóje. V okolí domu je velké parkoviště, nákupní středisko, škola, školka, večerka, cukrárna, nemocnice, autobusová zastávka MHD. Z oken je výhled na hrad Doubravka. Výhodné spojení na dálnici Praha - Drážďany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491961
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.