Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1142 m² bez realitkyKrumvíř - Krumvíř, Jihomoravský kraj

Krumvíř - Krumvíř, Jihomoravský kraj
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme stavební pozemek s již hotovou základovou deskou rodinného domu, kompletní projektovou dokumentací a cihlami Phoroterm na 1. podlaží. Pozemek zahrnuje velkou zahradu se vzrostlými stromy, sklepy a vjezdy z přední i zadní strany pozemku. Na pozemku se také nachází vlastní studna s užitnou vodou. Obchody, škola, školka, zastávka autobusu, úřad i restaurace se nachází ve vzdálenosti do 200 m od domu.

Souhrnné informace ke stavbě rodinného domu v Krumvíři:

- Zahrada: Zahrada tvoří většinu pozemku, jedná se o úrodnou užitnou zahradu, na které se nachází 2 vzrostlé ořechy, hruška a meruňka. Ořechy pocitově oddělují užitnou zahradu od zahrady „relaxační“ nacházející se v blízkosti domu. U zadní části pozemku (za zahradou) se nachází zemědělská část obce bez zástavby. (Nedaleko železnice, kde ale už více jak 20 let nejezdí vlaky.)

- Příjezdové cesty: Pozemek je přístupný ze dvou stran – Z hlavní komunikace vedoucí k plánovanému domu a také ze zadní strany pozemku, kde se nachází průjezd do zahrady. Průjezd skrze garáž je pro osobní auto v projektu naplánován i ze přední strany pozemku.

- Stavební projekt: Součástí koupě je kompletní projektová dokumentace architekta. Přiložené vizualizace se vztahují k variantě domu o menší obytné ploše. Stavební povolení je aktuálně prodlouženo do dubna 2019.

- Základová deska: Na pozemku je hotová základová deska (základy, štěrk a betonová vrstva dovezena z betonárky a kari sítí na odpady a vodu) rozestavěného projektu.

- Cihly Phoroterm: Nové cihly v množství nachystaném na první nadzemní podlaží stavby.

- Sklepy: Součástí pozemku je povrchový sklep (2 místnosti) a vinný sklep v zadní části pozemku, který je určený k rekonstrukci.

- Parcely: Pozemek se nachází na 3 parcelách:

a) parcela domu 44/1 (310 m2)

b) parcela zahrady 101/1 (787 m2)

c) parcela předzahrádky 101/2. (45 m2)

- Sítě:

a) Elektrické vedení (i vzadu za zahradou)

b) Plyn

c) Voda (vodovod přes ulici i vzadu za zahradou) + užitková z vlastní studny

d) Kanalizace v Krumvíři je dočasně pouze dešťová do 4 let má být dokončena výstavba kanalizace splaškové. V projektu je proto zatím jen jímka + v základové desce jsou ale nachystané odpady na budoucí kanalizaci.

- Obchody, škola, školka zastávka autobusu, úřad: Vše se nachází do 200 m od domu.

- Cena: 1 400 000 Kč (Zahrnuje: pozemek, projekt, náklady na základovou desku, náklady na přípravu pozemku ke stavbě, cihly a stavební povolení.)

* Další možností je odkoupit pouze přední část pozemku se základovou deskou, projektem a sklepem. Pozemek by tak končil za prostředním sklepem pod ořechy. Nižší cena za tuto variantu dohodou.

- K pozemku se nevážou zástavní práva ani věcná břemena. Vlastník je pouze jeden.

- Důvod prodeje: Změna místa zaměstnání.

Pokud by Vám ještě chyběly nějaké informace nebo jste měli zájem o prohlídku pozemku, neváhejte nám napsat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu492033
VlastnictvíOsobní
Plocha1 142

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.