Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyZelenohorská, Praha - Bohnice

Zelenohorská, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč


Chalupa pro 8osob. Nabízíme k měsíčnímu/ týdennímu pronájmu krásnou stylovou chalupu v Krkonoších s velkým pozemkem. Chalupa je umístěna v komplexu roubenek v okrajové části Vrchlaví Podhůří, takže nabízí dostatek klidu a zeleně s krásnými vycházkami do lesa a zároveň dostupnost města s vynikajícími restauracemi. Chalupa má obývací pokoj s krbem, samostatnou kuchyň s jídelním stolem, v patře dva voulůžkové pokoje a jeden čtyřlůžkový pokoj. Koupelna s vanou, 2x wc, pračka. Kapacita je 8osob. Cena za jeden týden pobytu je 12 900,- , víkend 10.000,- Kč a cena za měsíc je 25.000 + energie (ceny jsou jen pro duben, květen, červen). Prázdniny 22.000,- Kč/ týden. V ceně je povlečení a úklid. Možnost pronájmu je dle dohody. Je to krásné místo pro vyžití a relaxaci v každém ročním období. Ideální místo pro strávení dovolené. Dlouhé procházky, v zimě lyžařské vleky a tratě v dosahu několika málo km. Parkovat lze přímo u chalupy.

Chalupa pro14 osob. Nabízíme k měsíčnímu/ týdennímu pronájmu krásnou stylovou chalupu v Krkonoších s velkým pozemkem. Chalupa je umístěna v komplexu roubenek v okrajové části Vrchlaví Podhůří, takže nabízí dostatek klidu a zeleně s krásnými vycházkami do lesa a zároveň dostupnost města s vynikajícími restauracemi. Chalupa má velmi prostorný obývací pokoj s krbem, samostatnou kuchyň s jídelním stolem a krásnou lavicí, celkem má dva dvoulůžkové pokoje a jeden čtyřlůžkový pokoj a 2 třílůžkové pokoje. 3x koupelna, 4x wc, pračka. Kapacita je 14osob. Cena za jeden týden pobytu je 15 900,- , víkend 12.900,- a cena za měsíc je 30.000 + energie (ceny jsou jen pro duben, květen, červen). Prázdniny 29.000,- Kč/ týden. V ceně je povlečení a úklid. Možnost pronájmu je dle dohody. Je to krásné místo pro vyžití a relaxaci v každém ročním období. Lyžařské vleky a tratě v dosahu několika málo km. Parkovat lze přímo u chalupy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu49234
Dispozice3+kk
Podlaží2
Plocha70
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.