Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 108 m² bez realitkyNad Smetankou, Praha - Hrdlořezy

Rezervováno
Nad Smetankou, Praha - HrdlořezyČástečně vybaveno
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 419 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji byt v projektu Zelené Město, který vznikl v roce 2010 na rozhraní Prahy 3 a Prahy 9.

Bytový dům s výtahem je ve vynikajícím stavu.

Samotný byt nabízí prostorný obývací pokoj s moderní kuchyní (v záruce), o rozloze 30,5m2, který je vybaven klimatizací. Na obývací pokoj navazuje prosluněný balkón o rozloze 8 m2, který je orientován na jihovýchod a nabízí výhled na louku a dětské hřiště. V klidné ložnici naleznete velkoryse řešený úložný prostor (kabinet oddělený zasouvacími zrcadlovými dveřmi).

Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2011, kdy byly především sníženy a odhlučněny stropy v obývacím pokoji (vč. nové elektroinstalace) a ložnici. Dále byla přestavěna koupelna, která má vyhřívanou podlahu, prostorný sprchový kout i vanu. Koupelna zůstává plně vybavena nábytkem na míru.

Samozřejmostí jsou také velkoryse řešené úložné prostory v rámci chodby bytu. Police na míru zůstávají ve vybavení technické místnosti i sklepu. Všechny pokoje jsou vybaveny internetovou zásuvkou (optický kabel).

Součástí bytu je také garážové stání o velikosti invalidního parkovacího místa (možno po domluvě rozšířit na dvě stání).

We offer an apartment in the award-winning project "Zelene Mesto" (Green town), which was built in 2010 and is located on the boarders of Prague 3 and Prague 9. The apartment building with elevator is in perfect shape.

The apartment offers spacious living room with modern kitchen, equipped with air-conditioning (30,5 m2). The balcony is situated south/south-east and can be entered from the living room (8 m2). Bedroom has its own closet, divided by mirror doors.

The apartment was partially reconstructed in 2011, mainly the ceiling in living room and bedroom was lowered (incl. new electroinstalation) and isolated against noise. Further the bathroom was reconstructed, including heated floor and spacious shower and bathtube. The bathroom is equipped with custom-made furniture.

There are generously designed storage spaces within the apartment corridor. Custom-made shelves are also in technical room and cellar. All rooms are wired with optical cable (internet socket).

The apartment includes garage parking lot (disabled) - optionally can be devided into 2 parking spaces upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu492417
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha108
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.