Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 105 m² bez realitkyU Lípy, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský kraj

U Lípy, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský krajVybaveno
Cena6 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 718 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej částečně vybavené novostavy řadového rodinného domu (2011) s dispozicí 5kk v klidné lokalitě obce Drahelčice. Jedná se o nízkoenergetický třípodlažní řadový dům včetně půdního prostoru s orientací východ/západ. Dům má solární kolektory pro ohřev vody, úsporné elektrické vytápění, elektronické venkovní rolety, vnitřní žaluzie, okenní sítě proti hmyzu, venkovní komín s pískovcovými krbovými kamny, internetové připojení optickým kabelem, elektronické zabezpečení. V přízemí se nachází předsíň, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu a zahradu. V druhém podlaží se nachází tři samostatné ložnice, prostorná koupelna s rohovou vanou a toaletou. Ve třetím podlaží je půda s technickým zázemím a úložnými prostory. Výměra parcely je 280 m2, podlahová plocha domu je 105 m2, plocha půdy 32 m2. Před domem je parkovací stání min. pro 2 auta.

Velká terasa 40m2 s novým altánem navazuje na zahradu se vzrostlou zelení a zahrandním domem s pergolou. Vrátka ze zahrady.

V dynamicky rostoucí obci je zrekonstruovaná tělocvična, 4 dětské hřiště, 2 hospody, fotbalové hřiště, místní spolky, časté kulturní akce. V centru obce se připravuje výstavba školky, základní školy a kulturního a společenského zázemí. Veškerá občanská vybavenost v sousední Rudné nebo na Zličíně. Výborné dopravní spojení autem a MHD - dojezd autem na metro Zličín do 10 min.

REALITNI KANCELARE POUZE S KONKRETNIM ZAJEMCEM!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493050
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha105
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.