Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkynáměstí Míru, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský kraj

náměstí Míru, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena820 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 478 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 2+1 56m2 Velké Opatovice prodej bez realitky- Nabídka

V klidné části Velkých Opatovic nabízím družstevní byt se splacenou anuitou o velikosti 2+1 s lodžií, šatnou a sklepní kójí. Nachází se v 1NP z celkových 4NP. Byt má zděné jádro, plastová okna a prošel celkovou modernizací. Pokoje jsou prostorné, čisté a světlé. V kuchyni je nová kuchyňská linka, která je zahrnuta v kupní ceně. V bytě je i prostorná šatna s policemi. Lodžie má cca 5m2 a je vhodná ke klidnému posezení. Dům má nové stoupačky, zateplené stropy ve společných prostorách suterénu, nové vstupní dveře,plastová okna na chodbě a dveře apod. Náklady na bydlení jsou nízké.U družstevního bytu se neplatí daň z prodeje.Jen se platí členský poplatek družstvu.Smlouvu u právníka platí kupující.Byt lze převést do osobního vlastnictví. PRODEJ BEZ R.K .REALITKY NEVOLEJTE !!!Byt k nastěhovaní od konce ledna.2018 .KONTAKT 739 211 249

Velké Opatovice jsou krásné městečko najdete zde Moravské kartografické centrum v krásném zámeckém parku,kde se konají různé společenské akce.To to město opravdu nespí,stále se zde něco zajímavého děje.Máme zde koupaliště s tobogánem,kino,2.mateřské školky,velkou krásnou školu s vnitřním bazénem.Městečko obklopují lesy.Máme zde několik obchodů s potravinami,drogérii,papírnictví,oděvy a jiné.Nekuřáckou jídelnu,restaurace,cukrárnu.Lékaři,zahradní spolek a spolek turistů,pro děti kroužky,knihovna.Zdravotní středisko.Do Boskovic se dostanete autobusem ale i vláčkem,vzdálenost města je 17,8 km.Autobusem je to do Letovic 14.km.a do Jevíčka to jsou 4.km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493079
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.