Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyDlážděná, Praha - Nové Město

Dlážděná, Praha - Nové Město
Cena11 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 650 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vánoční akce do 22.12 – získejte kuchyň zdarma

Jménem naší společnosti bych Vám tímto ráda nabídla jedinečný projekt - rezidence Palác Dlážděná. Rezidence nabízí byty k prodeji ve stavu po kompletní nákladné rekonstrukci, která bude dokončena na Vánoce roku 2019. V současné době je k dispozici vzorová jednotka, která je kompletně dokončena. V bytech budou použity nadstandardní materiály, nový systém rekuperace vzduchu, nová okna, fasáda a ve dvorní části najdete v budoucnu krásnou relaxační zahradu přístupnou pouze rezidentům. Výběr bytů od 60m2 až po luxusní mezonety v posledních patrech - 200m2. K vybraným jednotkám je možnost koupě parkovacího stání (kryté ve vnitrobloku). Všechny informace včetně kompletního ceníku Vám ráda sdělím osobně. Nepromeškejte jedinečnou možnost koupě bytu na Praze 1 s vlastním parkováním a luxusním interiérem jak bytu tak domu.

On behalf of our company, I would like to offer you a unique project - Residence Palác Dlážděná. The residence offers apartments for sale in a condition after complete costly reconstruction, which will be completed in app. Christmas time 2019. Currently a sample unit is available which is completely finished. The apartments will use high-standard materials, a new system of air recuperation, new windows, facade and in the courtyard you will find in the future a beautiful relaxing garden accessible only to residents. Selection of apartments from 60m2 to luxury maisonettes on the last floors - 200m2. The selected units have the option to purchase a parking space (covered in the courtyard). All information, including the complete price list, I am happy to tell you personally. Do not miss the unique opportunity to buy an apartment in Prague 1 with its own parking and luxurious interior of the apartment and the house too.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493083
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.