Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1425 m² bez realitkyVelké Karlovice - Velké Karlovice, Zlínský kraj

Velké Karlovice - Velké Karlovice, Zlínský kraj
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Predám stavebný pozemok vo Veľkých Karloviciach (v okrese Vsetín), časť Soláň. Pozemok má výmeru 1425 m2. Na pozemok je v 6/2017 vydané územné rozhodnutie na výstavbu rodinného domu s príslušenstvom. Pozemok je slnečný a vedie na neho bezproblémový prístup po asfaltovej ceste. El. prípojka je na hranici pozemku. Vodu je možné riešiť vŕtanou studňou, kanalizáciu žumpou. Jedná sa o posledný stavebný pozemok na Soláni.

V blízkosti pozemku sa nachádza lyžiarsky vlek, horský hotel Soláň a pod. Z pozemku je krásny výhľad na okolie. Ideálny je pre výstavbu rodinného domu, chaty či menšieho penziónu. Obec Velké Karlovice je v CHKO Beskydy a je obľúbená ako v lete tak aj v zime. Nachádza sa tu viacero lyžiarsky areálov (Lyžařský areál Razula a Ski areál Kyčerka a pod). Rovnako je tu množstvo bežeckých a turistických tratí s rôznymi stupňami obťažnosti. Tiež je tu bike park a viacero valaských atrakcií. Cena dohodou. RK nevolať.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493165
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 425

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.