Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 3608 m² bez realitkyBělá pod Pradědem - Domašov u Jeseníka, Olomoucký kraj

Bělá pod Pradědem - Domašov u Jeseníka, Olomoucký krajVybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rekreační středisko "penzion Povodí" se nachází uprostřed jesenických hor v centru obce Domašov. Obec Bělá pod Pradědem je vyhledávanou turistickou obcí ležící na křižovatce hlavních tras z Jeseníku do Šumperka a do Bruntálu. V obci se nachází rozšířená občanská vybavenost. Obec je vyhledávaná turisty jak v zimě pro blízkost lyžařských areálů, tak i v létě (tury do okolních hor, Praděd, lázně Jeseník). V blízkosti rekreačního střediska je řada turistických tras a také dobrá dostupnost lyžařských center Filipovice, Červenohorské sedlo, Kouty nad Desnou.

Nemovitá věc slouží jako rekreační středisko včetně stravování a restaurační činnosti. V poslední době je objekt pronajat. Areál je oplocen a jeho součástí je parkoviště pro cca 7 vozidel a rozlehlá zahrada, kde je umístěno venkovní posezení, altánek pro grilování, dětské dřevěné prolézačky, houpačky a antukové hřiště. Přes zahradu protéká potůček. Technický stav nemovitosti je dobrý, na objektu jsou průběžně prováděny opravy a rekonstrukce.

Objekt má jedno podzemní, dvě nadzemní podlaží a využité podkroví pod sedlovou střechou. Krov střechy sedlový s krytinou plechovou. V úrovni druhého NP a podkroví proveden dřevěný obklad. Okna plastová a střešní Velux v podkroví. Vytápění ústřední prostřednictvím kotle na zemní plyn Dakon 49KW. Rozvody vody studené i teplé, zdrojem TUV je plynový kotel v kombinaci se zásobníky. Odkanalizování je svedeno přes Lapol do veřejné kanalizace. V objektu je rovněž funkční EZS.

Celkem je v penzionu k dispozici 37 lůžek a 6 přistýlek. Na každém pokoji je TV s kabelovým příjmem. Na pozemcích se nachází dvě studny.

Součástí kupní ceny není cena za vnitřní vybavení objektu, inventář je oceněn samostatně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493455
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha3 608
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.