Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyVyšehradská, Praha - Nové Město

Vyšehradská, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby750 Kč


NEPLATÍTE PROVIZI!!! Nabídka exkluzivního pronájmu. Zařízený velmi slunný cihlový byt 2+kk o čisté podlahové ploše 38 m2 s prostornou koupelnou a pavlačí. Byt je po právě dokoncené celkové rekonstrukci, která zanechala původní kouzlo minulosti i vysokých stropů, kterými je historická Praha typická.. Nachází se v klidné a žádané lokalitě Náplavka, v těsné blízkosti Karlova naměstí a Botanické zahrady. Byt je situován ve 4NP s výtahem a je orientován na JVZ. Byt je nabízen včetně vybavení, které je na fotkách, stačí se jen nastěhovat. Vše je nové a ještě nepoužité, buďte první kdo bude mít možnost tento krásný byt zabydlet !!! Byt je volný ihned…

V bytě najdete 1x prostornou ložnici, 1x obývací pokoj s kuchyňí s jídelním koutem a gaučem, stejně jako velkorysou koupelnu s pračkou a taktéž WC a bidet.

Byt se nachází (5min pěšky) od stanice metra Karlovo náměstí, (1 minutu pěšky) od tramvajové zastávky Botanická zahrada a (3min pěšky) od výše zmiňované magické NÁPLAVKY, sršící životem ať pro společenský život tak i relax. Například sobotní farmářské trhy přímo na náplavce, sportovní vyžití na cyklostezkách a běžeckých tratí v okolí, potažmo romantická procházka s neuvěřitelným výhledem na město uprostřed zeleně Vyšehradských zahrad. Jen vážní zájemci, volný ihned. Pronájem 15.000,-kč / měs, elektřina a plyn 2.000,-kč / měs, plus domovní poplatky. Vyúčtování samozřejmostí, výše vratné kauce dohodou.

REALITKY A KRÁTKODOBÉ UBYTOVÁNÍ NEVOLAT!!! DĚKUJI….

DO NOT PAY PROVISIONS !!! Exclusive rental offer. Furnished very sunny brick apartment 2 + kk with a clean floor area of ​​38 m2 with spacious bathroom and patio. The apartment is after complete reconstruction, which left the original charm of the past as well as the high ceilings typical of Prague. It is located in a quiet and sought after area of ​​Náplavka, close to Charles Monastery and the Botanic Gardens. The apartment is situated in 4th floor with elevator and is oriented to SWE. The apartment is offered including equipment that is in the photos, just move in. Everything is new and still unused, be the first to be able to build this beautiful apartment !!! The apartment is immediately ...

The apartment includes 1 spacious bedroom, 1 living room with kitchen with dining area and sofa, as well as a generous bathroom with washing machine and toilet and bidet.

The apartment is located (5 minutes walk) from Karlovo náměstí metro station (1 minute walk) from the tram stop Botanická zahrada and (3min walk) from the aforementioned magical NÁPLAVKY, life spirits for social life and relaxation. For example, the Saturday farmer's markets directly on the waterboat, the sports activities on the cycle paths and the cross-country skiing tracks, or a romantic walk with an incredible view of the city amidst the greenery of the Vysehrad Gardens. Only serious candidates, free immediately. Rent 15.000, -Kč / month, electricity and gas 2.000, -Kč / month, plus house fees. Billing of course, repayable deposit by agreement.

REAL ESTATE AND SHORT-TERM ACCOMMODATION DO NOT CALL !!! THANK YOU….

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494078
Dispozice2+kk
Dostupné od9. 7. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Plocha38
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBotanická zahrada
🚶 72 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 605 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 100 m (1 min)
BankaWüstenrot
🚶 46 m (1 min)
RestauraceU Trajců
🚶 4 m (0 min)
LékárnaLékárna U Spasitele
🚶 144 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Botičská
🚶 189 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 148 m (2 min)
SportovištěCentrum volného času Botič
🚶 260 m (3 min)
HřištěNa Výtoni
🚶 382 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.