Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyK Prelátům, Praha - Přední Kopanina

K Prelátům, Praha - Přední KopaninaVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Dear all, looking for new tenants in a flat in a villa house in Predni Kopanina. 2 bedrooms, 1 living room 1 kitchen. 8 mins from Borislavka by public transport, 5 mins from airport.

Fully furnished, fast internet. Foreigners are welcome.

Cheers

Byt k pronájmu v rodinném domě, v Praze 6 - Přední kopanina. 3+1 s terasou. Po kompletní rekonstrukci. Se zahradou. Zařízeno (eventuelně možno i bez zařízení), vysokorychlostní internet 50Mbit/s, 2.-3. nadzemní podlaží. V domě prádelna, rychlý internet. MHD Bořislavka, Dejvická 10-12min 2-5*hod, letiště 3min. S výhledem do zeleného údolí, možnost cyklistiky, běhání, bv místě dvě restaurace a obchod, MHD 3x za hodinu, 8min na Bořislavku a Dejvickou. Aktuální stav: V master ložnici dvoulůžko a dvě jednolůžka v druhé ložnici (či dětském pokoji, pracovně). K bytu náleží velká šatna/úložný prostor, zahrada s grillem, nájemníkům k dispozici. Kontakty 605246425 Z. Beňová, zu.benova@gmail.com, 603471999Ladislav Píša, piště či volejte pro termín prohlídky, volné, k nastěhování ihned po podpisu smlouvy.

Možno i krátkodobě (méně než tři měsíce, za cenu dlouhodobého pronájmu plus 3tis/měsíc)

Vazení zájemci, poslete prosím zavolejte, sms, nebo pošlete své telefoní číslo s termíny možných prohlídek. Děkuji vám - we speak spanish, english, russian, etc

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494096
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.