Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyAnglická, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský kraj

Anglická, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský kraj
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 899 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Krásný byt se nachází v klidné lázeňské zóně v centru města, v Anglické ulici (pouze secesní domy a zeleň) v secesním domě, jehož přední část navrhoval Alfons Mucha, od kolonády je vzdálen cca 5 min chůze. K vlastnickému podílu patří i část dvora a zahrady. Ve dvou místnostech jsou vestavěná dřevěná patra. Byt je nyní řešen jako 3+1, je po celkové rekonstrukci. Dům také po rekonstrukci - anglické dvorky, nová fasáda, vyhřívané okapy. V bytě plovoucí podlaha, keramická dlažba, koberce. Měsíční nájem činí 4 100,-Kč vč.ústředního topení, teplé a studené vody, fondu oprav.

K nastěhování: 01/03/2009

This apartment which consists of a spacious living room, a kitchen with a dishwashing machine, two bedrooms is situated on the first floor of a historical bath house from the end of the 19.century. The building, entirely renovated in 1997, is located in the very heart of the most beautiful and calm part of health resort — Mariánské Lázně (Marienbad). The Apartment is around 5 minuts to walk to the Colonnade and the main curative springs. It is only a few minutes of walk to shops. Public transport is no more than 1 minute walking away. Private parking is located directly from the house.To apartment belongs to court and garth.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4941
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha77
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.