Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 93 m² bez realitkyKotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt, o dispozici 3+1 v žádané lokalitě na ulici Kotlářská, Brno – Veveří. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, obchody, restaurace, zastávky MHD s výbornou dostupností do všech částí Brna. Dostupnost centra pěšky cca 10 min. Nově zrekonstruovaný byt o celkové ploše 93m2 se nachází v 1. nadzemním patře (ne přízemí) historického domu s výtahem. V celém bytě položena masivní dřevěná podloha, v kuchyni velkoformátová dlažba. Vybavení koupelna s vanou nadstandard. Samostatná toaleta. Vytápění samostatným kondenzačním kotlem. V bytě jsou dřevené okna v provedení dvojskel s výbornou izolační i zvukovou vlastností, vstupní bezpečnostní protipožární dveře Sherlock. Z předsíně 17,5 m² jsou samostatné vstupy do všech místností bytu Výměry jednotlivých místností: ložnice 21 m2, obyvací pokoj 20 m2, pokoj 11 m2, kuchyň s jídelnou 16,5 m2, spíž 2 m2 s vestavěnou skříni a zabudovaným trezorem, koupelna 3,7 m2, WC 1,3 m2, komora s vestavěnu skříní 0,9 m2, sklepní kóje 2 m2. Součástí je nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů.

Světlá podlahová krytina a dostatek světla dělá z této nemovitosti příjmné, prosluněné místo ke každodennímu odpočinku ať už po práci či při studiu. K využití uzavřený vnitroblok s posezením. Možnost internetového připojení UPC.

K pronájmu požadujeme složení vratné kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Cena včetne spotřeby elektřiny, vody a topení.

Byt je volný od 1.12.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494215
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha93
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.