Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 134 m² bez realitkyHamry nad Sázavou - Hamry nad Sázavou, Kraj Vysočina

Hamry nad Sázavou - Hamry nad Sázavou, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena7 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 535 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu pasivního rodinného domu v lokalitě Sluneční vrch v Hamrech nad Sázavou. Dům leží na pozemku o celkové výměře 786,0 m2. Jedná se o zděnou stavbu postavenou v pasivním standardu v letech 2016 – 2017, kolaudace RD proběhla v říjnu 2017. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, pracovna, koupelna s WC, technická místnost a zádveří. Ve 2.NP jsou umístěny dva dětské pokoje, ložnice rodičů a koupelna. Dále k domu náleží zděná garáž 25,9 m2 a vydlážděné parkovací místo na pozemku pro dva osobní automobily. V domě je zaveden moderní kombinovaný systém zajišťující vytápění, ohřev TUV, řízené větrání se zpětným získáváním tepla a případným chlazením STIEBEL ELTRON LWZ 304 SOL. Přízemí je vytápěno podlahovým topením ve 2. NP jsou osazeny desková otopná tělesa. V obytných místnostech jsou položeny vinylové a laminátové podlahy (QUICK-STEP), v ostatních místnostech keramické dlažby. Schodiště je obloženo masivním dubem tl. 4 cm. Okna jsou osazena plastová s izolačním trojsklem (Ug 0,5 W.m-2.K-1). Jako krytina střechy slouží betonová taška BRAMAC.

Dům se nachází v těsné blízkosti města Žďár nad Sázavou s veškerou občanskou vybaveností.

Cena zahrnuje novostavbu pasivního domu i pozemek! Dům je nabízen majitelem bez účasti RK (RK prosím nevolat!). Prohlídka je možná po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494362
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha134
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.