Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 242 m² bez realitkyTrnová - Trnová u Jíloviště, Středočeský kraj

Trnová - Trnová u Jíloviště, Středočeský kraj
Cena6 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 142 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rozestavěnou stavbu přízemní rodinné residence. Rodinna residence 5+kk ( užitná plocha 241,44 m2) na pozemku 1431m2 v lukrativní lokalitě v obci Trnová u Jíloviště, okr. Praha-západ. Podle územního plánu obce je pozemek pro stavbu rodinného domu se zastavěností 25%. Ted to je 286,73 m2 z 357 m2. Hotová je hrubá cihlová stavba, střešní tašky pálené, keramické. Stavební povolení je platné. Odhad na dodělání ke kolaudaci do 3 - 4 mil. dle kvality použitých podlah, dveří...atd. Dispoziční řešení domu je: obývací pokoj, 4 ložnice, 3 koupelny, garáž, šatna, technická místnost. Velkoryse řešené rodinné sídlo nabízí klidné bydlení pro ty nejnáročnější klienty. Kompletní oplocení pozemku. Na pozemku vodovodní přípojka, kanalizační přípojka, přípojka elektro. Obec Trnová u Jíloviště leží 4 km jižně od Prahy v malebném zákoutí v CHKO rozkládající se mezi řekami Vltavou a Berounkou v prostředí okouzlujících Brdských lesů, 2 km od rychlostní komunikace R4 (ul. Strakonická). Bydlení v této lokalitě nabízí široké možnosti relaxace (jízda na koni, na kole, v zimě na běžkách, golf, houbaření, rybolov). Dopravní spojení: autobusem ze Smíchovského nádraží cca 35 minut, cca 25 min. autem z centra Prahy. Osobní vlastnictví.

Villa in reconstruction state from direct owner – it is a family residence 5+kk (living area 241 m2) on a total area of 1431 m2 in the prestigious village of Trnová u Jíloviště, district Praha-západ.

There is a possibility to build on 25% of the total area, right now 286 m2 of 357 m2 is occupied. Construction is in the stage of interior set-up, ceramic roof is installed. Valid building permit is available. Finalizing the constructon will cost from 3 to 4 million CZK, depending on the materials selected and the technical components. The house consists of a living room, 4 bedrooms, 3 bathrooms, a garage, a dressing room and a technical area. Сivil engineering works and electricity already installed.

The area Trnová u Jíloviště is located 4 kilometers south of Prague between two rivers in the middle of a forest zone, 2 kilometers from the R4 highway. In the surrounding you will find an equestrian training ground, official cycling routes, ski routes, golf courses, a forest full of mushrooms and fish ponds. The bus from the village to Smíchovské nádraží takes 35 minutes, it takes 25 minutes to the city center by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494495
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha242
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.