Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 33 m² bez realitkyJabloňová, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Jabloňová, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 644 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu slunný renovovaný byt 2+kk o rozloze 32,7 m2 s balkonem 3 m2. Tento útulný byt je situován na Zahradním městě v 8. nadzemním podlaží ve skvěle udržovaném domě o 20 patrech. Velkou předností domu je nonstop služba recepce, která poskytuje hlídání domu a přebírání pošty.

Byt se skládá z obývacího pokoje s balkónem a novou kuchyňskou linkou, ložnice s postelí a skříní, předsíně s úložným prostorem, koupelny se sprchovým koutem a novou pračkou a samostatného WC. Kuchyňská linka je vybavena novými spotřebiči: lednicí s mrazákem, el. troubou, el. varnou deskou a mikrovlnou troubou. V obývacím pokoji je dále k dispozici jídelní stůl se 4 židlemi, jednolůžko, knihovna a komoda. Ložnice je vybavena dvěma šatními skříněmi a postelí. Okna směřují na západ a jsou opatřena žaluziemi. K dispozici je připojení na internet a kabelovou televizi.

Přímo u domu se nachází zastávka autobusu 195 a na zastávku 188 je to 3 min chůze. Autobusem jste za 10 min na metru Strašnická či Skalka. V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost (Tesco, Rossmann, Albert, pošta, poliklinika, TJ Astra, dále večerka a fitness centrum přímo v domě), nedaleko sportovní areál Hamr, Hostivařská přehrada, ...

Jedinou nevýhodou je pouze parkování- u domu je jen malé parkoviště.

Zálohy (3644,-Kč za 2 osoby) obsahují: služby recepce, výtah, odpad, úklid spol. prostor, elektřinu spol. prostor, správu domu, pojištění domu, teplo, studenou a teplou vodu. Zálohy budou jednou ročně vyrovnány podle skutečné spotřeby. Zálohy neobsahují elektřinu v bytě (převádí se na nájemce) a poplatek za internet (cca 400Kč).

Přednost mají zájemci, kteří o sobě napíší co nejvíce (kdy se chcete nastěhovat, na jak dlouho podnájem hledáte, jednotlivec či pár, povolání, kde a jak dlouho jste zaměstnáni, věk, proč vás tento byt láká).

Nastěhování možné od 1.4. Pro maximálně 2 osoby. Pouze NEKUŘÁCI bez domácích mazlíčků. Těším se na solidní dlouhodobé nájemce. RK prosím nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494698
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží8
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Zahradní Město
🚶 101 m (1 min)
PoštaPraha 106
🚶 643 m (8 min)
ObchodTesco
🚶 176 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 1 636 m (2 min)
RestauraceEl Café Bueno
🚶 292 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 77 m (1 min)
ŠkolaZŠ Břečťanová
🚶 207 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Mládežnická
🚶 699 m (8 min)
SportovištěTJ Sokol Záběhlice
🚶 228 m (3 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.