Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 300 m² bez realitkyPřemyslova, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj

Přemyslova, Chomutov - Chomutov I, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej samostatně stojící vily s velkou zahradou v Chomutově, ul. Přemyslova

Samostatně stojící vila s velkou zahradou se nachází v klidné, ale přesto velmi žádané a atraktivní lokalitě blízko areálu Kamencového jezera, zoo parku, minigolfu, letního kina, aquaparku a zimního, fotbalového a atletického stadionu, a také v blízkosti cyklistických stezek. V této lokalitě je také velmi dobrá občanská vybavenost a dopravní dostupnost. Pěší dostupnost do centra města je cca 10 minut.

Dům je vhodný k trvalému bydlení, příp. i ke komerčnímu využití (ordinace, kanceláře apod.)

Dům se skládá ze tří podlaží. V 1. a 2. podlaží je vždy jedna bytová jednotka, v níž je vstupní hala, 3 pokoje a samostatná koupelna s WC, bytová jednotka ve 2. podlaží má balkon. Ve 3. podlaží se pak nachází prostorná půda s oddělenými místnostmi, kterou lze po případné rekonstrukci využít také jako obytnou část. Celková podlahová plocha domu je cca 300m².

Celý dům je podsklepen, a to oddělenými místnostmi.

V domě je točité schodiště, ze kterého vedou samostatné vchody do každé z bytových jednotek a které ústí ve věžičce s krásným výhledem.

K domu náleží velmi rozsáhlý pozemek o velikosti cca 3069 m², na kterém je již vzrostlá vegetace, pergola a několik vedlejších staveb sloužících jako garáže. Část pozemku tak lze příp. využít pro další stavební účely.

Vytápění je v každé bytové jednotce zvlášť, plynovým kotlem, v místnostech jsou radiátory. V domě je zavedený plyn, elektřina, rozvod studené i teplé vody s vlastním ohřevem, dům je napojen na vodovodní řad i městskou kanalizaci. Jsou zde také přípojky k telefonu.

Cena k jednání : 8,500.000,- Kč

Kontakt : eviva@seznam.cz, tel. 776 342 297

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494736
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha300
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.