Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyKollárova, Praha - Karlín

Kollárova, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Cena7 492 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 773 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme moderní, dobře řešený byt 3+kk v centrální části Prahy o výměře 72 m2 v 5. podlaží (ze 7) v nástavbě (z r. cca 2007) krásného udržovaného činžovního domu na rohu karlínských ulic Pernerova/Kollárova s moderním výtahem. Skvělá poloha zajišťující vynikající občanskou vybavenost a dopravní dostupnost (tramvaj 5 minut pěšky, metro B/C 10 minut pěšky, autobus 5 minut pěšky, historické centrum Prahy 20 minut pěšky, nájezd na magistrálu cca 1 km od domu).

Pokoje jsou orientovány na východ a západ (viz plánek). Prostorný obývací pokoj s moderní plně vybavenou kuchyní IKEA a výhledem na zeleň vrchu Vítkov. Menší dětský pokoj a prostorná ložnice. V koupelně je vana, WC a bidet. Celková dispozice bytu je vhodná jak pro větší rodinu (ložnici lze navíc snadno příčkou rozdělit na dva menší pokoje), manažera nebo jako investice pro pronájem či AirBNB. Součástí bytu je i praktická komora (s pračkou se sušičkou a plynovým kotlem) a vestavná skříň v chodbě. V pokojích směřujících na západ je instalována úsporná klimatizace. V bytě jsou kvalitní, špaletová okna, na podlahách dřevěné parkety a dlažba. Satelit, internetu/TV UPC/O2.

Cena je včetně většiny nábytku - byt je možné okamžitě po koupi užívat. Dům je po rekonstrukci většiny rozvodů, probíhá revitalizace domu, v plánu nová fasáda. V okolí spousta zeleně včetně krásného parku s dětským hřištěm, školy, školky, gymnázium, množství obchodů, restaurací, kaváren, fitness a relaxačních center, cyklostezka, golf course, bazén, tenisové kurty atd. Měsíční náklady jsou 2800 Kč (+elektřina, plyn a internet). Průkaz PENB "D", ale týká se celé budovy (byty v nástavbě jsou výrazně úspornější). Parkování před domem v rezidenční zóně. Cena včetně právního servisu.

Prosíme RK, aby nás nekontaktovaly.

A modern, well designed 3 room flat in the center of Prague, 72 square meters, 5th floor (from 7), in the superstructure (2007) of a beautiful maintained apartment building with a modern elevator. Great location with excellent civic amenities and traffic availability (tram 5 min walk, metro B/C 10min walk, bus 5min walk, historical center of Prague 20min walk, highway app. 1km).

The rooms are east and west oriented (see the plan), spacious living room with a modern fully equipped kitchen IKEA with the view of the hill Vítkov. A smaller children's room and a spacious bedroom. There is a bath, toilet and bidet in the bathroom. The total layout of the apartment is suitable both for a larger family (there is a possibility to divide the bedroom into two smaller rooms), manager or the investment for rent or AirBNB. Part of the apartment is a practical room/chamber (with a washing machine/dryer and a gas boiler) and a built-in wardrobe in the hall. There is an economical air conditioning installed in the the west oriented rooms. There are quality windows, wooden floor and tiles. Satelllite, internet/TV UPC/O2.

The price includes most of the furniture – the apartment can be used immediately after purchase. The house is after the reconstruction of most of the distribution systems, the house is being revitalized, the new facade planned. Around the park, playground, kindergartens, basic and grammar schools, a lot of shops, restaurants, cafes, fitness and wellness centers, bicycle path, golf course, swimming pool, tennis courts etc. Monthly costs are 2 800CZK (+ electricity, gas and internet). Parking in front of the house in the residential area. The price includes the legal service.

NO Real Estate Agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494769
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.