Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyBaranova, Praha - Žižkov

Baranova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné22 850 Kč

+ Poplatky za služby2 950 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný nově zrekonstruovaný byt dispozice 2+1, plocha 70m2, v kompletně zrekonstruovaném historickém domě na rozhraní Žižkova a Vinohrad. V domě je nově postavený výtah. Byt se nachází ve 3NP, je orientovaný JV-slunný. K bytu náleží sklepní koje. Byt je plně zařízen novým nábytkem dle návrhu interierového architekta, decentně a pohodlně. Kuchyň je plně zařízena veškerým nádobím, spotřebiči v energetické třídě A+ (lednice, myčka, indukční sporák a el. trouba, mikrovlnná trouba, kávovar). V koupelně sprchový kout s prosklenou zástěnou a pračka se sušičkou, WC vybaveno bidetovou baterií. Cena za služby zahrnuje O2 internet+SAT TV,elektřinu, vodné a stočné, svoz odpadu, vytápění a provoz výtahu... Skvělá dopravní dostupnost 100m od domu tram 9,15, 26 a stanice metra Flora 500m. Blízkost parků Parukářka a Vítkov. V případě zájmu je k dispozici garážové stání přímo v domě.

Volné od prosince 2018. Možnost prohlídky.

We offer rental of the beautiful newly renovated apartment-2 + 1 layout, area 70 m 2, in a completely renovated historic building on the border of Žižkov and Vinohrady quarters of Prague. The historical house is newly reconstracted equipped with a new lift (elevator). The apartment is on the 3rd floor, is oriented east-south-full of sun. To the apartment belongs a cellar furnishings. The apartment is fully furnished with new furniture from an interior design architect, discreetly and comfortably. The kitchen is fully furnished with appliances in the energy class A + (refrigerator, dishwasher, induction hob and electric oven, microwave oven). In the bathroom shower with glass-enclosed shower and washer-dryer, TOILET equipped with a bidet battery. Parking place if interested just in house-extra cost.Excellent transport availability 100 m tram 9,15, 26, metro Flora 500 m. The proximity to the Parukářka Park and Vítkov. Vacant from December 2018. Opportunity of visit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494788
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.