Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 120 m² bez realitkyHrubý Jeseník - Hrubý Jeseník, Středočeský kraj

Hrubý Jeseník - Hrubý Jeseník, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 569 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme rodinný dům v krásné lokalitě na sever od Nymburka poblíž Loučenského lesa. Dům se nachází mimo hlavní silnici v klidné části obce. Dispozičně je řešen jako 5+kk se samostatnou garáží. Pozemek má rozlohu 2 086 m2, z čehož dům zabírá 128 m2 zastavěné plochy. V domě a na zahradě je rozvod vody z vrtané studny, do domu přivedena obecní kanalizace. Na pozemku je zděný altán a polozapuštěný bazén o rozměrech 3,7 m x 5,5 m.

Hlavním vchodem se vstupuje do předsíně se zabudovanou skříní. V přízemí se nachází obývací místnost s kuchyňským koutem, spíž na potraviny, samostatný pokoj a pod schody technická místnost. Do domu je přivedena také voda z obecního vodovodu. Dům má 2 koupelny, v přízemí je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem, WC a místem pro pračku. Z chodby vedou dřevěné schody do podkroví se třemi ložnicemi, koupelnou s vanou a samostatným WC. Dvě ložnice jsou vybaveny zabudovanými skříněmi. Dům je nadstandardně vybaven anténním a datovým rozvodem, okna v přízemí jsou s předokenními roletami, což činí interiér velmi slunným a současně tepelně izolovaný proti horku i chladu. V přízemí je také klimatizace, zabezpečovací zařízení, elektrokotel, vytápění v přízemí podlahovým topením a v patře pomocí radiátorů. Komín umožňuje připojení krbových kamen. Garáž je o rozměru 12 x 3 m vybavená dálkově ovládanými garážovými vraty. Před garáží je zámková dlažba až k příjezdové komunikaci s možností dalších parkovacích stání. Na západní straně domu je zastřešená terasa o rozměru 8 x 3 m s novou betonovou dlažbou. Celý pozemek je oplocen. Zahrada je rozdělena na odpočinkovou a užitkovou část s rozvodem vody ze studny. Podél plotu odpočinkové části je živý plot ze vzrostlých tújí. Při rychlém jednání sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494807
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.