Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyZelená, Praha - Bubeneč

Zelená, Praha - BubenečMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 800 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce12 800 Kč


Pracujete a sháníte místo pro svůj odpočinek po náročném dni? Jste student/ka co chce s partnerkou/partnerem do vlastního bydlení, ale už máte velké nároky a jasnou představu o svém bydlení?

Tak to mám byt přesně pro Vás!

Skvělá lokalita a umístění bytu v centru Prahy 6, kde v okolí je vše, co potřebujete, dělá z tohoto bytu jedinečnou a úžasnou nabídku právě pro Vás.

Najdete zde Obchody (Kaufland, Billa, Coop, večerky) ale i malé obchůdky, kde prodávají od lokálních farmářů masa, ovoce a zeleninu, zákusky, kávy atd., hromadná doprava (u domu tram/bus stop Zelená, 2 zastávky na Dejvickou/Vítězné nám. (pěšky 10min), hospody (U Topolů, U Pětníka. atd.), bary, vinárny, ČVUT, technická knihovna, doktory, sportoviště, a mnoho dalšího, prostě vše na co si vzpomenete!

Jedná se o byt o výměře ca.35m2 - sestává ze vstupní chodby, která je oddělena od kuchyně designovým LED páskem v podlaze. Kuchyně je vybavena myčkou, indukční deskou, elektrickou troubou, digestoří a velkou vestavěnou lednicí a dostatkem úložmého prostoru pro potraviny i nádobí. Odtud je vstup do koupelny vybevené vanou s termoregulační hlavicí a možností deště, dále pračkou a sušičkou a oddělenou toaletou. (Jsou zakoupeny pojezdové dveře, ale neměli jsme potřebu je instalovat, ale možnost zde je :)). Obývací místnost je vybavena vyvýšeným spaním, obývací sedačkou a jídelním stolem. Nyní zde žiji sama se synem, proto je byt tomu přizpůsoben, ale je hlavně určen 1 až 2 lidem, ideal páru. Místo je to klidné, jsou zde skvělí a tiší sousedé, o dům je krásně postaráno.

Cena je uvedena včetně poplatků zda elektřinu a internet, ale to bude přepsáno na nového nájemce. Prohlídky dle telefonické domluvy kdykoli.

RK nevolat.

Nájem je možný od 1.6.2020

Těšíme se na Vás.

Are you worker and search some place for "sleeping"? Are you a student, who want your own apartment? So we have a place just for you! Our flat has really good location in the middle of the Prague 6, where you find everything what you need! Shops, bars, restaurants, doctors etc. just everything what you need for lucky life :) Flat has 33qm . entrance, kitchen corner, WC, bathroom and big living room. Rent is from 1.12.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494873
Dispozice1+1
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDZelená
🚶 28 m (0 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 286 m (4 min)
ObchodDejvické pekařství
🚶 104 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 421 m (5 min)
RestauraceU Topolů
🚶 70 m (1 min)
Lékárna
🚶 280 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Náměstí Interbrigády
🚶 163 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 415 m (5 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 710 m (9 min)
Hřiště
🚶 166 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.