Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 6748 m² bez realitkyVelenov - Velenov, Jihomoravský kraj

Velenov - Velenov, Jihomoravský kraj
Cena386 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný stavební pozemek v obci Velenov (6 Km od Boskovic, 14 km od Letovic, 16 km od Blanska) o celkové rozloze 6 748 metrů čtverečních. Pozemek se prodává jako celek. Pozemek je v současné době stavební z poloviny. Na hranici pozemku je v současné době přivedena elektrika. Kanalizace a vodovod je již rovněž v blízkosti pozemku. Nová příjezdová komunikace, obecní, by měla být realizovaná v průběhu příštího roku (2019).

Vzhledem ke svému umístění je Velenov ideálním místem jak k rekreaci (blízkost koupání na Suchém, cykloturistika, v zimně běžky, historické město Boskovice, westernové městečko, arboretum, blízkost moravského krasu), tak i ideálním místem k bydlení především pro rodiny s malými dětmi. V obci funguje lesní školka, malotřídní škola s přátelským přístupem a chápajícím postojem k individualitě každého z dětí. Navíc pozemek leží v okrajové části obce v těsné blízkosti lesa, což zajišťuje soukromí a klid, ale i potřebný kontakt s civilizací. V okolí pozemku by již neměla být žádná další výstavba. Jde o ,,poslední okrajový pozemek" schválený územním plánem ke stavbě.

Celková cena za pozemek činí 2 600 000 Kč.

V případě zájmu mne prosím kontaktujte telefonicky 771 773 312 či mailem na papezova.lucie@post.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494930
VlastnictvíOsobní
Plocha 6 748

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.