Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 35 m² bez realitkyJankovcova, Praha - Holešovice

Jankovcova, Praha - Holešovice
Cena3 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 207 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám světlý byt 1+kk, v blízkosti Prague Marina ve stylovém domě ze 30. let, výtah, sklep.

Zatím je družstevní, nyní převáděn do OV, HYPO LZE! NEPLATÍTE 4% daň z převodu nemovitostí - teď je nejlepší čas na koupi. Anuita je splacená.

Moderní byt po celkové vkusné rekonstrukci. Vše nové - elektro, koupelna, podlahy - kvalitní lino, stěny, sítě. Elektrika na levný noční proud. Kuchyňská linka na míru s kvalitními vestavěnými spotřebíči a obkladem Lakobel. Luxusní koupelna s podlahovým topením, malou vanou a velkým zrcadlem. WC s geberitem zvlášť. Pračka se dá umístit jak do koupelny, tak i do kuchyňské linky.

Rychlý Internet UPC a kabelová televize.

Byt je ihned k nastěhování bez dalších investic. Předsíň s úložným prostorem, koupelna a WC zvlášť. V luxusní koupelně podlahové topení, velké zrcadlo, vestavěné skříňky. Na WC je geberit. Velké dřevěné eurookno , výška stropů 2,9 m.

Vypočítaná plochá bytu v katastru 31,26 m2 + sklep 1,74 m2. Užitné plochy místností cca: Pokoj + kuchyňský kout - 18,5 m, Koupelna cca 2,5 m, záchod 1 m, předsíň cca 3,5 m.

Dům po rekonstrukci. Bezproblémové a příjemné družstvo /budoucí společenství vlastníků/ s vyššími prostředky ve fondu oprav a s příjmy z pronájmu. Velice nízké poplatky- jen cca 1200 kč/měsíc + elektro cca 700 kc. Rychlá návratnost investice, čistý příjem v případě dlouhodobého pronájmu 5 % ročně.

Přímou tramvaji nebo metrem se dostanete do centra za pár minut. V okolí jsou skvělé restaurace a stylové hospody, pivovar Marina. Nákupy - Billa, pekárna, Zeleninový trh v Holešovické tržnici, kvalitní řeznictví, Albert. Cyklostezka, Golf, dětské hřiště, DOX atd. - vše, co můžete potřebovat k kvalitnímu a pohodlnému životu.

VOLEJTE ihned, prohlídky jsou jednou týdně,

Vhodné na trvalé bydlení pro 1-2 osoby nebo na investici /dlouhodobý pronájem nebo Airbnb/.

RK - skutečně nebudu reagovat!!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494959
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.