Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 200 m² bez realitkyPravonín - Pravonín, Středočeský kraj

Pravonín - Pravonín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 895 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej, pronájem dům Pravonín - pozemek 451 m2

Prodám dům v obci Pravonín, zastavěná plocha 165 m2, užitná plocha cca 200 m2, objekt se nachází na návsi, výhoda je umístění, kde prakticky nejsou sousedi - sousedem jen náves - tzn. obec a dále z jedné strany kostel. Objekt je kompletně podsklepený. Členění:

Sklepy - klenuté - ve kterých je kotelna - kotel na dřevoplyn ATMOS a dále dva velké chladné sklepy - v přízemí se nachází prostory, kde bylo provozováno pohostinství - tzn. kuchyň, sklad, výčep, salonek, chodba, sprcha se šatnou, sociální zařízení, schodiště. Vše schváleno hygienou a možné dále provozovat. V prvním patře je garsoniéra a dále sál. Na objekt byl dále vypracován projekt na vybudování velkého bytu v půdních prostorách. Na objektu komplet plastová okna, vyvložkovaný komín, elektřina v mědi, voda a odpady v plastu, připojeno na el.proud, vodovod, za objektem terasa cca 30 m2, parkování přímo před objektem. Možné provozovat dále pohostinství a k tomu využívat k bydlení, nebo celé přebudovat jen k bydlení nebo na rekreační objekt. Z objektu krásný výhled na horu Blaník. Plocha pozemku je celkem 451 m2. Část parcely je navíc ještě vedena jako stavební pozemek, tzn. je možné objekt dále rozšířit, přistavět atd. Možný také dlouhodobý pronájem objektu. Více informací rád zodpovím telefonicky. Žádám realitní kanceláře, aby mě nekontaktovali. Soukromý prodej.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494982
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.