Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 180 m² bez realitky37335, Luká - Javoříčko, Olomoucký kraj

Rezervováno
37335, Luká - Javoříčko, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 906 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidném prostředí v obci Luká (okr. Olomouc), místní části Javoříčko. Nemovitost je o dispozici 5+2, dále k domu náleží hospodářská část (dřevník, chlév, kurník, půda-seník), samostatná garáž, dřevěná pergola a zahrada se vzrostlými i nově vysazenými ovocnými stromy.

V přízemí nemovitosti se nachází vstupní chodba, koupelna, samostatné WC s umyvadlem, kuchyně, dvě spižírny a dva neprůchozí pokoje. Dále lze z této části domu projít přes dílnu k zadnímu vchodu na zahradu nebo do suterénu do kotelny a sklepní části. V 1.NP je chodba, kuchyně, koupelna, samostatné WC, úložný půdní prostor a 3 pokoje, vstup na půdu.

Dům je zateplen a má novou fasádu, vstupní dveře a okna jsou také nová (plast, uvnitř bílá, zvenku hnědá, izolační trojsklo). Nově je proveden rozvod vody a odpadů v domě, z větší části je nová i elektroinstalace. Podlahy původní dřevěné palubky, koupelny a WC keramické dlažby, vstupní prostor - původní cementové kachle, střecha - původní tašková.

Vytápění kotlem na TP a elektrokotlem. Voda z obecního vodovodu, ohřev vody bojler a pro spodní kuchyň elektrický ohřívač.

Zastavěná plocha 182 m2 (dům) + 23 m2 (garáž) a 1455 m2 zahrada.

Nemovitost zaujme především krásně prosluněnými pokoji (vhodné natočení k jihu, přesto se nepřehřívá) a nádhernými výhledy především z horních pokojů. Obec leží v krásném prostředí obklopena lesy (ráj pro houbaře), nedaleko jsou Javoříčské jeskyně a hrad Bouzov. Občanská vybavenost obce Luká (4 km): mateřská a základní škola, lékař, obchod, dětské hřiště přímo v místní části Javoříčko.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494999
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.