Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyBieblova, Praha - Smíchov

Bieblova, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný světlý byt s garáží v nově postaveném moderním bytovém domě v klidném místě Prahy 5. Byt je idelální pro jednoho člověka nebo pro pár. Kuchyň je plně vybavena. Ložnice může být oddělena pomocí japonské stěny a poskytne tak soukromí. Manželská postel je s úložným prostorem a je zde také velká vestavěná skříň. V obývací části je kožená sedačka, jídelní stůl a další úložné prostory. Velké okno pustí do bytu spoustu světla, výhled je do ulice se stromy. Pokud ale chcete zatemnit, na okně je plisé, které je možné různě kombinovat a zatahovat. V koupelně je sprchový kout. Předsíň nabízí další úložné prostory, ve skříni je pračka. K dispozici je i malý sklep.

V ceně je i garáž - typ zakladač, ideální pro malá a středně velká auta. Pohodlné parkování, auto je přistaveno během chvilky.

Přes ulici je autobusová zastávka Santoška, na Anděl se dostanete pěšky za 10 minut. Pár metrů od domu je vchod do parků Santoška a Sady na Skalce. Na rohu je malý obchod s potravinami.

Byt není vhodný pro domácí mazlíčky ani pro kuřáky!

K nastěhování od března 2024. Prohlídky po domluvě.

We would like to offer for rent a beautiful light apartment with garage in a newly built modern apartment building in a quiet location of Prague 5. The apartment is ideal for one person or for a couple. kitchen is fully equipped. The bedroom can be separated by a Japanese wall to provide privacy. The double bed is with storage space and there is also a large built-in wardrobe. In the living area is a leather sofa, dining table and other storage space. A large window brings a lot of light into the apartment, the view is to the street with trees. But if you want dark, there are pleats on the window that can be combined and pulled together. The bathroom has a shower. The hall offers additional storage space, washing machine in the closet. There is also a small cellar available. The rent is included the garage, which is suitable for small or middle sized cars.

The Santoška bus stop is just across the street, and Anděl is a 10-minute walk away. A few meters from the house is the entrance to the parks Santoška and Sady na Skalce. There is a small grocery store on the corner.

The apartment is not suitable for pets.

Available from March 2023. You can see the apartment by appointment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495118
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDSantoška
🚶 64 m (1 min)
PoštaPraha 53
🚶 295 m (4 min)
ObchodU Santošky
🚶 26 m (0 min)
Banka
🚶 614 m (7 min)
RestauraceRestaurace a klub Santoška
🚶 234 m (3 min)
LékárnaNad Knížecí
🚶 366 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚶 107 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Santoška
🚶 292 m (4 min)
Sportoviště
🚶 451 m (5 min)
Hřiště
🚶 216 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.