Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyPalackého, Český Brod - Český Brod, Středočeský kraj

Palackého, Český Brod - Český Brod, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 1,25 m²
Měsíční nájemné13 400 Kč

+ Poplatky za služby4 100 Kč


Nabízím Vám k pronájmu slunný byt 2+kk v OV, o velikosti 47 m2 (+sklep 1,25 m2), v novostavbě v Českém Brodě, v ulici Palackého, okr. Kolín.

Byt se nachází ve 2.NP čtyřpatrového domu. Byt sestává z předsíně, koupelny s vanou a wc, přípravou na pračku a koupelnovými skříňkami. Dále dvěma světlými pokoji. Kuchyňský kout je zcela vybaven novými spotřebiči (sklokeramická deska, vestavná trouba, vestavná lednice, vestavná myčka 45cm, digestoř, LED osvětlení, s dostatkem úložného prostoru). V bytě jsou plovoucí podlahy. Dodávka tepla a teplé vody je řešena domovní kotelnou.

TV, internet a data od místního dodavatele. Dům je zateplený s nízkými náklady na bydlení (PENB „C“). Nachází se v samém centru, s výbornou dostupností do Prahy (vlak 30min na Mas.nádr., bus, sil.č.12). Zastávka autobusu přímo u domu. Celý areál je oplocený a má bránu. Do areálu je právo vjezdu. Parkování na ulici. Byt je ihned k dispozici, pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat, jsem přímý majitel.

We offer for rent sunny apartment 2 + kk in private ownership, 47 m2 (+ cellar 1.25 m2), in a newly completed new building in Český Brod, in the street Palackého, okr. Cologne.

The apartment is located on the 2nd floor of a four-storey house. The apartment consists of an entrance hall, bathroom with tub and toilet, preparation for washing machine and bathroom cabinets. Then two bright rooms. The kitchen is fully equipped with new appliances (ceramic hob, built-in oven, built-in refrigerator, built-in dishwasher 45cm, hood, LED lighting, with plenty of storage space). There are floating floors. The supply of heat and hot water is solved by the house boiler room.

TV, internet and data from a local supplier. The house is insulated with low housing costs (PENB C). Located in the very center, with excellent access to Prague (30min train to Mas.nádr., Bus, No. 12). Bus stop right at the house. The whole area is fenced and has a gate. There is a right of entry into the area. Street parking. The apartment is available from 1.7.2019, do not hesitate to contact me, I am a direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495301
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDČeský Brod, sídliště
🚶 277 m (3 min)
PoštaČeský Brod
🚘 1 012 m (2 min)
ObchodCOOP Jednota
🚶 462 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 996 m (2 min)
RestauraceU Hrabětů
🚘 778 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 208 m (3 min)
Škola
🚘 1 186 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 709 m (9 min)
SportovištěSportovní hala
🚘 978 m (2 min)
Hřiště
🚶 470 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.