Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 150 m² bez realitkyDoubecká, Mukařov - Žernovka, Středočeský kraj

Doubecká, Mukařov - Žernovka, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu nádherný mezonetový byt v obci Mukařov. Byt se nachází na klidném místě v areálu bývalého penzionu. Do bytu je samostatný vchod, k dispozici je zahrada, parkování u objektu a dále dle domluvy tenisový kurt a vířivka. V přízemí bytu se nachází chodba, velký obývací pokoj s krbem, dále kuchyňský kout s jídelnou , ložnice se šatnou, koupelna, WC. V prvním patře se nachází menší hala s posezením, ložnice, prostorná koupelna. Byt je částečně zařízený, dle domluvy je možno zařídit ještě dalším nábytkem.

I offer to rent a beautiful duplex apartment in the village Mukařov. The apartment is situated in a quiet location in the former pension. The apartment has a separate entrance, there is a garden, parking by the object and according to the agreement a tennis court and whirlpool. On the ground floor there is a corridor, a large living room with a fireplace, a kitchenette with a dining area and a bathroom with a massage shower, toilet, urinal and washing machine. On the first floor there is a small hall with a sitting area, 3 bedrooms, a spacious bathroom with a bathtub and a dressing room. The apartment is partly furnished, according to agreement can be furnished with other furniture.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495439
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.