Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 120 m² bez realitkyHoražďovice - Třebomyslice u Horažďovic, Plzeňský kraj

Rezervováno
Horažďovice - Třebomyslice u Horažďovic, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabizime k pronajmu (nebo koupi formou splátkového prodeje) venkovsky rodinny dum v malebné vesnici Třebomyslice, vzdálené pouze 3km od města Horaždovice. Dům je situován v klidné části vesnice. V okolních domech žijí na stálo žijící sympatičtí sousedé. Dům se zahradou je ohraničen kamennou zdí, takže poskytuje pocit naprostého soukromí. Zahrada je rovinatá a obklopuje dům ze tří stran. Rozloha zahrady je cca 2200m. Obytnou část domu tvoří cca 120m, hlavní velká místnost s kuchyní a dva menší pokoje, koupelna a wc. Hlavní místnost s koupelnou prošly kompletní rekonstrukcí v roce 2017. Další část domu tvoří stodola, garáž a kurník. (Celkem rozloha domu je cca 400m.) Dům je částečně podsklepen, půda a krov jsou ve výborném původním stavu. Voda je zajištěna vlastní kopanou studnou, která funguje celoročně, i přes suchá léta. Nové čerpadlo a rozvod vody uvnitř domu. Odpad je řešený septikem.Městský vodovod je na hranici pozemku cca 5metrů od domu. Topení je lokální na tuha paliva, ale je připraven okruh v rekonstruované části. V okolí je nádherá příroda, jelikož nespoutaná šumavská krajina je na dosah. Ve vesnici je hospoda, knihovna, obchod i zastávka autobusu. V nedalekých Horaždovicích (3km) je veškerá občanská vybavenost.

Dům je take možné koupit formou splátkového prodeje a při uhrazení poplatku za zprostředkování podpisu smluv ve výši 20.000,-KČ a pri platbách nájemného ve výši 11500,-Kč měsíčně po dobu 20 let.

Prohlidky domu jsou mozne od 1.unora 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495678
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.