Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 66 m² bez realitkyPod Hájem, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský kraj

Pod Hájem, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský krajVybaveno
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt, původně 3+1 vloni přebudovaný na 3+kk (propojení kuchyně a původního dětského pokoje nahrazením zdi barovým pultem). Byt se nachází v cihlovém domě v lokalitě Pod Hájem v Králově Dvoře. Byt o výměře 66 m2 se nachází v prvním (prostředním) poschodí letos zrekonstruovaného a zatepleného cihlového domu původně postaveného v roce 1968, díky čemuž vyžaduje pouze minimální náklady na vytápění! Byt je tvořen obývacím pokojen o velikosti 19,4 m2, ložnicí 13,76 m2, a kuchyní s jídlenou (původní dětský pokoj) o velikosti 15,36 m2 a menším balkónem. Byt po loňské rekonstrukci (kompletní elektrické rozvody, broušení a lakování parket, nová tělesa ustředního topení, nová třívrstvá plastová okna, nové dveře a osvětlení, zabudovaný držák na TV, barový pult mezi kuchyní a jídelnou, kuchynská linka, nový nábytek, dvěře, koberce, vymalování). Dům po letošní rekonstrukci (střecha, zateplení, fasáda, sušáky na balkonech budou namontovány v nejbližší době, vstupní dvěře, plynové rozvody...), byt je napojen na vodovod, plynovod a ústřední topení, v domě kočárkárna, prádelna, klidné prostředí. V okolí krásná příroda (Karlštejn, Koněpruské jeskyně, Brdy) a dobrá dopravní dostupnost do Prahy i Plzně. Po dálnici D5 autem 15 minut do Prahy. Autobusová zastávka cca 200 m od domu, odkud je možnost být na Zličíně nebo Nových Butovicích za cca 30 minut. V místě je veškerá občanská vybavenost - školka, škola, lékaři, nákupní centrum 5 minut pěšky. K bytu náleží dva sklepy 3,9 m2 a 4,1 m2 a velká garáž naproti domu.

Ve vnitřních dveřích bytu jsou namontovány fabkové zámky - možnost pronajímat i po jednoltivých pokojích, ale lze vrátit zpět i interierové zámky a v chodbičce vestavěná skříň. Za pevnou cenu 2 800 000 Kč. Vybavení bytu (většinou letos nově koupené) lze odprodat za 50 000Kč (nábytek, postele, koberce, osvětlení, pračka, lednička, vysavač, barové židle, koberce). RK nevolat, budu prodávat sám. Prohlídky až od října.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495686
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.