Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyJateční, Praha - Holešovice

Rezervováno
Jateční, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné17 339 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásně zařízený moderní byt 1+kk v Holešovicích blízko metra С Vltavská v novostavbě z roku 2016. Užitná plocha bytu je 34,5 m2 (vnitřní plocha 30,4 plus balkón 4,1 m2). Balkón s výhledem do vnitrobloku. K bytu patří též sklep o celkové ploše 2,0 m2 a garážové stání v podzemní garáží. Byt se nachází ve 2. patře domu s výtahem. Byt je kompletně vybaven, k dispozici je pračka, plně vybavená kuchyňská linka včetně myčky. Ideální lokalita s kompletní občanskou vybaveností, blízko tramvajové zastávky «Dělnická», «Maniny». Velkou výhodou je vynikající dostupnost centra Prahy, kam lze tramvají dojet do 10 minut, a blízkost hned dvou linek metra С Vltavská , metra B “Palmovka» . Nachází se zde řada restaurací, kaváren, obchodů a nejrůznějších služeb, zdravotnická zařízení, pošta, základní a mateřské školy a další objekty občanské vybavenosti. K aktivní relaxaci pak vybízí blízkost Rohanského ostrova, golfového areálu, několika sportovních center i oblíbené stezky pro běžce a cyklisty podél Vltavy.

Nájemné bytu 16300,- Kč, služby 2500,- Kč, zálohy na elektřinu 600,- Kč, Internet T-mobile 439,- Kč/měsíc.

Měsíční platba je 19839- Kč (max.2 os.)

Požadovaná kauce je 25000.

We offer for rent a modern apartment 1+kk in Prague 7 (Holešovice) near metro station C Vltavská and metro B “Palmovka» in a new modern building built in the year 2016. Usable area of the apartment is 34,5 m2 (inside area is 30,4 m2 plus 4,2 m2 is the area of the balcony). The balcony and the window directed to the inside part of the yard . The storage room and a parking place in garage belong to the apartment. Parking place for the car is located in garage inside the building. The storage room is a separate room which is situated on the 1st floor and has an area amount to 2 square meters. The apartment is located on the 2nd floor of the building with a lift. We provide an apartment with furniture and fittings. There is a washing machine, modern kitchen line with home appliances, includes a dishwasher. The apartment is situated near the tram stop « Dělnická » and «Maniny». The great advantage of the apartment is the proximity of two metro stations B and C lines and the excellent accessibility to the center of Prague, which can be reached by tram in 10 minutes. There are many restaurants, cafes, shops, various services and health facilities, a post office, primary and nursery schools etc. The Rohan Island, the golf resort, several sports centers and the popular trails for runners and cyclists along Vltava is situated close to the apartment and offered for active relaxation.

Apartment is offered for rent for 16300, - CZK a month plus services cost 2500, - CZK a month, plus electricity payments is 600, - CZK a month, plus Internet T-mobile costs 439, - CZK / month.

Full payment a month is 19839- Kč

Refundable deposit is 25000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495987
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.