Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+kk • 205 m² bez realitkyNa Pozorce, Praha - Horní Počernice

Na Pozorce, Praha - Horní Počernice
Měsíční nájemné59 000 Kč

+ Vratná kauce100 000 Kč


Jako přímý majitel nabízím k pronájmu novostavbu moderního RD v ulici Na Pozorce, Praha 20 - Horní Počernice. Dům byl vystavěn s důrazem na jeho nízkoenergetický provoz a nabízí budoucím nájemníkům vysoký standard bydlení v atraktivní lokalitě s plnou občanskou vybaveností. V blízkém okolí se nachází školka, škola, dětské hřiště, restaurace, do 10 minut jízdy autem je vzdálen Golf Resort Black Bridge. Dopravní dostupnost je zajištěna autobusovými linkami (především na stanici metra B Černý Most, zastávka vzdálena cca 350 m), rovněž lze využít železniční dopravu. Výborná je také dostupnost na dálnici směr Mladá Boleslav. Jedná se o klidnou ulici s minimálním dopravním zatížením a dostatkem parkovacích míst, garáž u domu je samozřejmostí. RD je tvořen BJ o dispozici 6+kk, které dominuje prostorný obývací pokoj s krbovou vložkou plynule navazující na kompletně vybavenou kuchyň. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu a zahradu. V přízemí dále naleznete vstupní chodbu, technickou místnost, pracovnu, pokoj pro hosty, koupelnu, toaletu a dále vstup do sklepa. Druhé nadzemní podlaží sestává ze tří samostatných ložnic, dvou koupelen a toalety. Ze dvou ložnic je rovněž pohodlný přístup na terasu a velice prakticky a moderně je pojata jedna z koupelen, která plynule navazuje na ložnici. Podlahová plocha RD je cca 205 m2, terasy v prvním a druhém nadzemním podlaží 125 m2, zahrada 420 m2 a garáž 24 m2. Zabezpečení RD je řešeno alarmem a HD kamerovým systémem. Výhodou je možnost inteligentního ovládání domu pomocí smartphone anebo tabletu (podlahové vytápění, žaluzie, alarm, kamery). Prohlídka RD je možná po předchozí dohodě, stejně tak jednání stran poplatků souvisejících s užíváním domu. Více fotografií na požádání rád poskytnu. RD je připraven k okamžitému nastěhování. Při rychlém jednání lze příp.jednat o výši nájemného. Neplatíte provizi RK.

As a direct owner I offer for rent a new modern family house. The house is situated in the street Na Pozorce, Horní Počernice. The house was built with an emphasis on its low-energy operation and offers a high standard of living in an attractive location with full civic amenities - there are restaurants, a school, a playground, and 10 minutes by car is Golf Resort Black BridgeTransport accessibility is provided by bus lines (mainly metro station B Černý Most, bus stop is 350 m from the house), railway transport can also be used. There is also excellent access to the Mladá Boleslav highway. It is a quiet street with minimal traffic load and plenty of parking spaces, a garage by the house is a matter of course. The house is made up of a flat with six rooms plus a kitchen, which dominates the spacious living room with a fireplace insert continuously connected to the fully equipped kitchen. The living room has direct access to the terrace and the garden. On the ground floor you will also find an entrance hall, a technical room, a study, a bedroom, a bathroom and a toilet. The second floor consists of three separate bedrooms, two bathrooms and a toilet. The two bedrooms have comfortable access to the terrace. The house is secured by alarm and HD camera system. The advantage is the ability to intelligently control the house using a smartphone or tablet (floor heating, blinds, alarm, cameras). It is possible to visit the house after a prior agreement. More photos are available on your request. The house is ready for immediate rent. Rent per month is 2.533 EUR.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496130
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha205
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.