Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyLidická, Středokluky - Středokluky, Středočeský kraj

Lidická, Středokluky - Středokluky, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Nabízím k pronájmu krásný nedávno zrekonstruovaný luxusní byt (2+kk) v bývalém neoklasicistním panském sídle z 19. století v malebné obci Středokluky (projekt Zahrada růží).

Byt je velikosti 45,4 m2, přízemní s klenutým stropem, dřevěnou podlahou a okny do zahrady, a to v úžasném kontrastu ke starému uspořádání stavby a udržované anglické venkovské zahradě, jež je přístupná pouze obyvatelům panského sídla a kde kvete v každém ročním období něco jiného (různé druhy růží, narcisy, tulipány, hyacinty, pivoňky a další).

Byt je vybaven novou troubou, elektrickou varnou deskou, digestoří, lednicí, myčkou a šatní skříní. Vchod do bytu je přímo ze zahrady, kde je možnost příjemného posezení ať už přímo před vchodem do bytu, nebo v kterékoli jiné části zahrady.

Areál objektu disponuje dvěma propojenými okrasnými zahradami s možností odpočinku, přes silnici je areál koupaliště s dětským hřištěm a hospodou. V obci se dále nachází prodejna potravin, školka, základní a střední škola. Areál je situovaný na okraji obce, velice blízko k rybníku Pod Panskou, možnost procházek a výletů, rychlé napojení na městský okruh a dálnice D7, D6 a D5.

MHD do Prahy na Nádraží Veleslavín cca 20 minut (platí zde pražská jízdenka), do Kladna pak 30 minut. Autem lze tyto cesty absolvovat pouze do 10 minut.

Nájem je ve výši 13 900 Kč + poplatky k nájmu ve výši 3 300 Kč zahrnují vše včetně vytápění, vody i elektřiny vyjma internetu.

K dispozici od 1.7., prohlídky možné po domluvě.

I offer long term rent of beautiful recently renovated luxury two-storey apartment in the second floor of a former neoclassic mansion from the 19th century in the picturesque village Středokluky (Rose garden project). The original wooden trusses and beams are left uncovered throughout the attic, wooden floors, French windows both in the street and in the garden, three more normal windows and a dormer window to bring plenty of natural light in a stunning contrast to the old structure of the building and to the maintained English garden, which is accessible only for the inhabitants of the manor house and where are different flowers depending on the season (different kinds of roses, daffodils, tulips, hyacinths, peonies and others).

The apartment is equipped with an oven, electric hob, fume cupboard, fridge, dishwasher and washing machine. The apartment also has one room serving as a dressing room. The entrance to the apartment is from the garden courtyard, and because it is a last flat, nothing avoids a quiet sitting or barbecue right on the gallery.

Bus to Prague at Veleslavín Train Station about 20 minutes (Prague ticket is valid here), to Kladno 30 minutes. By car, these trips can be reached in just 10 minutes.

Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496275
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta autem
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDStředokluky, Nad Běloky
🚶 452 m (5 min)
PoštaStředokluky
🚶 447 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 392 m (5 min)
BankaČeská spořitelna, Hostivice
🚘 10 269 m (14 min)
RestauraceNa Návsi
🚘 3 691 m (5 min)
Lékárna
🚘 4 644 m (6 min)
Škola
🚘 4 840 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 4 800 m (6 min)
SportovištěSport centrum Statek
🚘 5 223 m (7 min)
Hřiště
🚶 742 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.