Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 220 m² bez realitkyLitohlavy - Litohlavy, Plzeňský kraj

Litohlavy - Litohlavy, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena7 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 341 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu typu bungalov, která je postavena z tradičních přírodních materiálů a tradičními technologiemi výstavby. Dům je nízkoenergetický, není pasivní, Stavba je postavena v průběhu roku 2017. Všechny materiály použité na stavbu jsou I. jakostní třídy. Dům je svým finálním výrazem (opláštění cihelnými pásky + cihelnými tvarovkami) odlišný od okolní a plánované výstavby. RD je druhým kolaudovaným domem v nové lokalitě obce Litohlavy “Pod Vršíčkem”. V současné době probíhá v okolí výstavba dalších 4 rodinných domů. Dům je od počátku určený jako investice společnosti Brick se záměrem jeho následného prodeje po dokončení. Společnost Brick plánuje v dané lokalitě další výstavbu 1 - 3 rodinných domů. Dům je celkově pojatý a navržený tak, aby byl maximálně pohodlný pro obývání 2 – 4 člennou rodinou a spňoval požadavky na praktičnost a bydlení na venkově, s minimálními požadavky na údržbu, avšak bez přehnaných nároků na složité stavební nebo Hi-Tech technologie.

Dům je umístěný na více západním svahu, s celodením slunečním osvitem. Výhled z obytných částí domu je situován do přírody, do mírného zalesněného údolí s potokem a na protější kopcovitou krajinu. Ve výhledu není žádné zastavěné území ani samostatné stavby. RD je 200 m od lesa, v okolí jsou louky, potok, přehrada, pole a další možnosti k procházkám a pobytu v přírodě. Vzhledem k svažitému pozemku je zahrada rozdělena dvěma zídkami na 3 terasy, na jednu z nich je přímo svedené schodiště z terasy, tedy je možné projít ze dvou pokojů přímo na terasu a na zahradu. RD je postavený z cihelných bloků Porotherm 440 bez dalšího zateplení. Energetický štítek k dispozici. Fasáda z belgických obkladových pásků, stropy sádrokartonové, zateplení stropu z několika vrsrev izolace, celková síla 300 mm. Základy betonové, protiradonová hydroizolace. Okna a venkovní dveře vč.garážových plastové, interierové dveře s dýhou. V garáži dveře protipožární. Podlahy vinyl, lamino a keramika. Obklady a podlahy koupelen keramické. Střešní krytina betonová. Krov a podbití dřevěné, montované vazníky. Topení a ohřev TUV je řešené tepeným čerpadlem vzduch-voda. Díky tomu je sazba odběru el.energie zařazená do nižšího (levnějšího) tarifního stupně. Varná deska sporáku je na zemní plyn, parní trouba je elektrická (nízký tarif). V přední části pozemku směrem k příjezdové komunikaci jsou umístěny technologie (ČOV, revizní a kontrolní šachta vodovodu, revizní šachtice kanalizace, přístup k zásobní nádrži na dešťovou vodu). Přední část oplocení je z lícových cihel, výplně dřevěné. Kovová dvoukřídlá vjezdová brána s automatickým otevíráním. Vchodová branka kovová se zamykáním. V oplocení je výklenek na popelnici. Ve sloupku u branky je příprava na videotelefon. Ostatní oplocení kolem pozemku je drátěné, pletené, poplastované s podhrabovými deskami. Přední část RD je osazena osvětlením s pohybovým čidlem, vč.slavnostního nasvícení (lze programovat). Vjezdové vrata do garáže jsou vytahovací, sekční, elektricky a dálkově ovládané. Vchodové dveře jednokřídlé.

Okolí RD na pozemku je zatravněné, se základní výsadbou. Celá zahrada je přístupná kolem RD. K pozemku přísluší další pozemek o výměře cca 314 m2, který přímo sousedí se zahradou a je přístupný vrátky v oplocení. Tento pozemek je v současnosti vedený jako orná půda. Na obec je podaná žádost o změnu územního plánu a využití pozemku jako zahrada s možností jeho budoucího oplocení.

Lokalita:

Jde o novou stavební lokalitu v obci Litohlavy, okr. Rokycany. Okolní zástavba plánuje celkem 23 nových RD. Celá nově vytvořená oblast byla nově (r.2017) zasíťována: elektřina, plyn, dešťová kanalizace, obecní vodovod, telekomunikace kabelem O2, internetové pokrytí Pilsfree, nová asfaltová komunikace, veřejné osvětlení.

Obec Litohlavy je vzdálená 3 km od města Rokycany a 15 km od města Plzně. V Rokycanech jsou všechny úřady státní správy, základní a střední školy, nemocnice a zdravotní střediska, nákupní možnosti, mezinárodní železniční trať. Do Rokycan je pravidelné a časté autobusové spojení z Litohlav, docházková vzdálenost z RD na zastávku ČSAD je 4 minuty. Dojezdová vzdálenost do centra Rokycan autem je 5 min. Mezi Litohlavy a Rokycany (3 km od RD) je nájezd na dálnici D5 s možností pokračování na Plzeň a Prahu. Dálniční napojení umožňuje okamžité napojení na evropskou dálniční síť!

Ostatní dojezdové vzdálenosti autem:

- Plzeň, OC Olympia – 15 km, 10 min

- Plzeň, OC Tesco – 12 km, 10 min

- Plzeň, centrum – 18 km, 15-20 min

- Praha, OC Metropol Zličín, metro - 65 km, 40 min

- Praha, letiště - 72 km, 50 min

- Praha centrum – cca 90 km, 1-1,5 hod podle dopravní situace

V obci Litohlavy je obecní úřad, mateřská škola, obchod s potravinami, 2x hospoda a některá sportoviště.

K prodeji nabízíme další služby: Technický asistent (veškerá technická poradenství), IT technik, právní poradenství, dámu na úklid na tři měsíce zdarma, zahradní služby, realizaci stavebních úprav. Podmínky provádění jednotlivých služeb vám sdělíme před podpisem kupní smlouvy.

Nabízená nemovitost je plně funkční a připravená k okamžitému nastěhování. Je samozřejmě nutné zohlednit zimní (nevegetativní) období a stav okolí a okolní zástavby. Prohlídky zájemcům umožníme kdykoliv v denní i noční dobu, v pracovní dny, v sobotu nebo v neděli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496334
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha220
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.