Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 96 m² bez realitky324, Nechanice - Lubno u Nechanic, Královéhradecký kraj

324, Nechanice - Lubno u Nechanic, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 707 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodáme velký a příjemný byt v malé bytovce (6 bytů) v Lubně u Nechanic. Po částečné rekonstrukci, udržovaný, nutno vidět. Plastová okna.

Dispozice: vstupní chodba se vstupem na záchod a do koupelny. Jídelna s kuchyňským koutem (ze kterého vedou dveře do poměrně velké spíže) se vstupem do dvou pokojů a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje a z jednoho pokoje vedou balkonové dveře s oknem na rozlehlý a nadprůměrně dlouhý balkon se stříškou (nedávno prošel rekonstrukcí). Dům se bude pravděpodobně v dohledné době zateplovat, to je na dohodě vlastníků.

Vybavení: v bytě zůstanou dvě vestavěné skříně, nová a funkční litinová krbová kamna na dřevo s plotýnkou (výkon 12 kW), ve stylu Jotul, zabudovaná klimatizace v ložnici. Plně vybavená kuchyň s vestavěnými spotřebiči, lednice, myčka, indukční deska, trouba.

Součástí bytu je jeden velký a světlý sklep s plynovým kotlem (místnost lze bez problémů používat jako pracovnu, je sem zavedena elektřina a je obložená dřevem) a jedna sklepní kóje. Dále pak elektrifikovaná garáž v řadě garáží nad bytovým domem (jistič dimenzován pro nabíjení elektromobilu). V domě je dále společná kolárna, sušárna a další místnosti, zpravidla nevyužívané. Dále je součástí bytu také menší pozemek s pergolou a posezením, pozemek se pronajímá od města za nájemné 1000 Kč ročně.

Možnost parkování auta i před domem, ve vzdálenosti 200 metrů je obchod (večerka) se základními potravinami. Sousedé jsou klidní, dům je spravován SVJ. Dojezd do Hradce Králové autem 17 minut k nemocnici. Každou půl hodinu zde jezdí autobus do HK na autobusové nádraží, staví i v Kuklenách. Opačným směrem je cesta do Nového Bydžova autem opět asi na 15 minut.

Náklady na bydlení jsou rozumné, byt má vlastní plynový kotel, náklady nepřesáhnou 20000 Kč ročně při topení na 22,5 °C. K dispozici je v bytě jistič 1x25A. V garáži 3x20A.

Prohlídky jsou možné po dohodě, byt bude volný do konce listopadu, ale spíše dříve.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496368
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha96
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.