Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 106 m² bez realitkyNa Brachlavě, Prostějov - Krasice, Olomoucký kraj

Na Brachlavě, Prostějov - Krasice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Řadový rodinný dům v klidné a vyhledávané čtvrti s dobrou občanskou vybaveností. Průčelí domu je orientované na jih do ulice Na Brachlavě. Před domem je předzahrádka s vydlážděným parkovacím místem. Zadní trakt domu (vjezd do garáže) je orientovaný ke Krasickému rybníku. Dům má atypický půdorys na podlouhlé parcele. Dům je obyvatelný. Je také vhodný k rekonstrukci dle potřeb a možností. Poslední celková oprava spojená s přístavbou 1. patra proběhla v 70. letech, od té doby se provádí údržba a dílčí opravy (fasáda, koupelna, okna atd.).

DISPOZICE PŘÍZEMÍ

Vstupní chodba - kuchyně s linkou - obývací pokoj - dvorek - koupelna s WC a sprchovým koutem - kotelna - garáž/dílna.

DISPOZICE 2. podlaží

Chodba s francouzským oknem do ulice - pokoj orientovaný na jih do ulice - průchozí menší pokoj s oknem na dvorek - zasklená průchozí terasa s malým balkónem - druhá koupelna s WC a sprchovým koutem - zadní pokoj orientovaný k rybníku, nyní využívaný jako pracovní prostor.

DISPOZICE 3. podlaží - prostorná půda a nekrytá střešní terasa

Dům není podsklepený. Dům je napojený na hloubkovou kanalizaci. Je vytápěný starším plynovým kotlem. Ohřev vody prostřednictvím zánovního elektrického bojleru se zásobníkem. Rozvody vody, plynu, elektřiny jsou ze 70. let. Střechy jsou plechové. Podlahové krytiny jsou různé, dole v chodbě dlažba, v místnostech dole starší plovoucí podlaha, v patře linolea. Domem od přízemí na půdu prochází schodiště z masivu na železné konstrukci. Okna pokojů do ulice, v kuchyni a obou koupelnách jsou nová, plastová.

Asi 30 metrů chůze od garáže je menší zahrádka, přímo u Krasického rybníka. Je na městském pozemku, užíváme ji na základě nájemní smlouvy uzavřené s městem, od smlouvy odstoupíme ve prospěch nového majitele domu. Na zahradě je několik menších ovocných stromů.

Zájemcům umožníme prohlídku dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496646
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.