Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+1 • 160 m² bez realitkyZa Špejcharem, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

Za Špejcharem, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby7 500 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Samostatný rodiný dům z roku 2007 v klidné lokalitě Horoměřice, se zahradou 500m2 a samostatnou garáží pro 1 auto s možností parkování dalších dvou aut na parcele. Pozemek je oplocený. Dům je vytápěn centrálním plynový kotlem, V přízemí je podlahové topení, v patře radiátory. V přízemí je velký obytný prostor s plně vybavenou kuchyní, s vchodem na terasu, dále pokoj, koupelna s WC a sprchovým koutem a pračkou a šatna. V patře jsou tři ložnice, samostané WC a velká koupelna s WC bidetem, vanou a sprchovým koutem. V domě je přípojka na internet. V obci je veškerá občanská vybavenost a dopravní dostupnost MHD. Autem 10 minut ke stanici metra Bořislavka.

Separate family house from 2007 in a quiet locality Horoměřice, with garden 500m2 and separate garage for 1 car with the possibility of parking two more cars on the plot. The land is fenced. The house is heated by central gas boiler, on the ground floor there is floor heating, radiators on the floor. On the ground floor there is a large living area with a fully equipped kitchen, with the entrance to the terrace, a room, a bathroom with a toilet and a shower and a washing machine and a cloakroom. Upstairs there are three bedrooms, a separate toilet and a large bathroom with toilet bidet, bathtub and shower. The house has an internet connection. The village has all civic amenities and transport accessibility of public transport. By car 10 minutes to the Bořislavka metro station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496660
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha160
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.