Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyKratochvílova, Praha - Břevnov

Rezervováno
Kratochvílova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 400 Kč

+ Poplatky za služby4 374 Kč
+ Vratná kauce39 548 Kč


Byt je momentálně rezervovaný. Prohlídky jsou stále možné, ale v případě zájmu budete umístěni na čekací listinu pro případ, že by jednání s aktuálním zájemcem nedošlo k úspěšnému závěru.

Nabízíme k pronájmu byt 2+1 v osobním vlastnictví na Petřinách, pouhých 136 metrů od vstupu do metra A stanice Petřiny. Ideální lokalita, přímá autobusová linka na letiště, rychlý spoj metrem do centra a kolem kompletní občanská vybavenost.

Byt je ve 3. patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu. Absence výtahu je určitě největší a možná i jediné negativum bytu, proto ho uvádím na začátek, abych Vám ušetřil čas dalším čtením.

Druhé negativum může být parkování pro případ, že vlastníte auto - všude v okolí jsou pro parkování modré zóny městské části P6. Na těch může parkovat jen rezident (obyvatel Prahy 6 s trvalým pobytem v této městské části), který si zaplatí roční poplatek 1200 Kč za auto (každá fyzická osoba může za tuto cenu registrovat jen jedno auto). Nejbližší možnosti parkování "na volno" bez modrých zón jsou několik set metrů od bytu. Pokud tedy vlastníte auto či jezdíte autem, je potřeba s tímto počítat. Drobnou útěchou budiž fakt, že o víkendu modré zóny neplatí. Chodí-li k Vám přátelé na návštěvu podobně jako k nám zejména o víkendu, mohou zaparkovat bez obav z pokut.

Krátkodobé parkování (řemeslníci, návštěvy ve všední dny) mohou parkovat "na hodinách" (tzv. fialové zóny) za cenu asi 20 Kč/hod. Ty nejbližší začínají u vstupu do metra, tedy nějakých 160 metrů od vchodu.

Byt má 2 samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu, samostatné WC, chodbu a lodžii krytou plexisklem. Celková rozloha bytu je 54 m2. Vytápění je ústředním topením.

Byt je po celkové rekonstrukci: nové zděné jádro, plovoucí podlahy, dlažba, obklady, elektroinstalace, štuky, nově vymalováno bílou barvou, nová kuchyňská linka. Pronajímáme jako částečně zařízené, protože v bytě najdete ledničku, pračku a myčku na nádobí. V chodbě jsou 2 úložné skříně.

Po příchodu do bytu vejdete do chodby, kde najdete již zmíněné 2 úložné skříně po pravé straně a po levé straně vstup na WC a do koupelny.

V koupelně najdete relativně velký sprchový kout 90x90 cm, pračku, závěsnou skříňku, umyvadlo.

Záchod je také nový a kromě záchodu za ním najdete stoupačky, které asi k ničemu moc potřebovat nebudete. V obou místnostech (v koupelně i na záchodě) je odvětrávání - vypínač je v obou místnostech.

Z chodby vedou rovně plné dveře do obývacího pokoje a vlevo spojovací chodbička do kuchyně. Do ložnice je možné dostat se buď přes obývací pokoj nebo přes tuto spojovací chodbičku. Lze tedy bydlet i jako spolubydlící tak, že každý bude mít samostatný pokoj. Dveře mezi ložnicí a obývacím pokojem mohou zůstat trvale uzamčené (když budete chtít). Všechny vnitřní dveře jsou plné pro maximální soukromí. Velikost ložnice je 4,11 x 3,33 m.

Výhodou obývacího pokoje je jeho rozloha (je to největší pokoj v bytě - 5,35 x 3,33 m) i fakt, že z něho vedou balkónové dveře na zasklenou lodžii. Lodžie směřuje na jiho-jiho-východ. V obývacím pokoji najdete přípojku na televizi (anténu) a LAN kabel pro připojení na internet (poskytovatel Petřiny.net - optický kabel, nízké lagy, vysoké rychlosti, aktuálně máme 100Mbps za 400 Kč měsíčně, lze snížit na 30Mbps za 300 Kč měsíčně).

V kuchyni pak najdete lednici, myčku, kuchyňskou linku s dřezem (včetně odkládací plochy), plynovým sporákem a elektrickou troubou. Nad sporákem je digestoř pro odvětrávání.

Pracovní plocha linky je osvětlena LED pásky.

Okna v kuchyni a v ložnici vedou na severo-severo-západ. Všechna okna v bytě mají nainstalované vnitřní žaluzie.

V celém bytě je zařízené osvětlení - v obývacím pokoji a v ložnici jsou lustry, v ostatních místnostech vestavěná stropní svítidla.

Nájemné je 15 400 Kč měsíčně.

Dále se platí služby (teplo, voda, úklid, odpad apod.) ve výši 4 374 Kč měsíčně pro 2 dospělé osoby. Tato částka je zúčtovatelná, vždy v dubnu následujícího roku mi přijde vyúčtování a veškeré přeplatky a nedoplatky férově vyúčtujeme.

Elektřina a plyn jsou dalšími náklady. Bydlíme ve stejném bytě necelý kilometr odsud a ze zkušenosti platíme 680 Kč měsíčně za elektřinu a 200 Kč měsíčně za plyn ve dvou lidech. To uvádím jen pro představu, Vaše spotřeba se pochopitelně může lišit.

Na počátku nájemního vztahu se platí jistota (kauce) ve výši 2 měsíčních nájmů včetně služeb, tedy 39 548 Kč. Na druhou stranu neplatíte provizi realitní kanceláři - jsme přímí majitelé . A kauce je vratná - když budete vše ok, dostanete ji na konci nájmu nazpět. V souladu se zákonem se Vám bude úročit - uložená bude na spořícím účtu u AirBank, kde máme aktuálně 1 % p.a.

V docházkové vzdálenosti máte:

- zastávka metra A Petřiny - 136 metrů

- Billa - 338 metrů

- obchody: pekárna, lékárna, farmářský obchod - 406 metrů

- řezník - 583 metrů

- bankomat FIO - 452 metrů

- bankomat ČS - 489 metrů

- bankomat KB - 557 metrů

- cukrárna - 589 metrů

- MůjObchod (malé potraviny) - 136 metrů

- zastávka tram/bus - 385 metrů (tram 1, 2, busy 168, 191, 164, 108) - PŘÍMÁ LINKA NA LETIŠTĚ!

- čajovna Děravý Kotlík - 111 metrů

- pizzeria Rimini - 567 metrů

- městská knihovna - 432 metrů

- Česká pošta - 732 metrů

V procházkové vzdálenosti obora Hvězda (doporučuji!), Ladronka (ideální pro sportovní vyžití - běh, brusle, kolo), areál Břevnovského kláštera se zahradami. Dvě stanice tramvají Vojenská nemocnice (také zvána "Střešovická").

Celkově jsou Petřiny klidná a bezpečná lokalita s výbornou dopravní dostupností do centra pomocí MHD a občanskou vybaveností.

The flat is reserved at the moment. The visits are still possible, but you will be put to the waiting list in case the current interested person will not close the deal in the upcoming days.

Flat for rent, 2 bedrooms, 1 kitchen, 1 bathroom, from the direct owner in Prague District "Petriny", 136 meters from the subway A station "Petriny". Despite the great location, the flat is placed in a quiet side street. Ideal location! The flat is available right now.

The flat is in the 3rd floor of 4 in a house without elevetor. The absence of elevator is probably the biggest and maybe even the only downside of this flat. Therefore, I mention it right in the beginning, to save you trouble with further reading.

If you own a car, there is another small downside regarding the parking. The parking permit from city is required to park in the nearby street (so called "Blue zones"), you need to have residency in Prague 6 district and pay 1200 CZK per year for permit at the municipal office.

The flat has two separate rooms, a kitchen, a bathroom, a separate toilet, a corridor and an enclosed balcony. The total area is 54 sqm. Central heating in the flat.

The flat underwent the complete reconstruction: new toilet and bathroom (masonry), floating floor, floor tiling, wall facing, paint, new kitchen. I rent as "partially furnished", as there is a brand new refrigerator, a brand new washing maschine and a newish dishwasher. There are 2 wardrobes in the corridor.

The rent is 15 400 CZK per month.

Other services are to be paid (heating, water, cleaning service, waste collection etc.) in the amount of 4 374 CZK per month. This is an advance payment, there will be a yearly settlement every April and all underpayments and overpayments shall be settled. Electricity and gas is another monthly cost. We live in a same flat 1 kilometer away, so from our experience, the cost to be expected are 680 CZK per month for electricity and 200 CZK per month for gas. We live in a household of 2 adults. Your expenses may differ.

Internet is also connected in the flat from the local internet provider Petriny.net - optical cable, low latency, high speed. Currently there is 100Mbps line for 400 CZK per month, can be downgraded to 30Mbps for 300 CZK per month.

There is a refundable deposit of 2 monthly rents+services (i.e. 39 548 CZK). No commission to be paid, we are direct owners.

In the walking distance, there are:

- subway station A Petriny - 136 meters

- Billa grocery - 338 meters

- shops: bakery, pharmacy, farmer's market - 406 meters

- butcher - 583 meters

- FIO ATM - 452 meters

- CS ATM - 489 meters

- KB ATM - 557 meters

- candy store - 589 meters

- small grocery , convenience store (MujObchod) - 136 meters

- tram/bus stop - 385 meters (tram 1, 2, buses 168, 191, 164, 108) - DIRECT LINE TO AIRPORT

- tea shop - 111 meters

- pizza Rimini - 567 meters

- municipal library - 432 meters

- Czech post - 732 meters

There is also Hvezda park (recommended!), Ladronka (good for sports - running, skating, bicycle) in the walking distance. Two stations by tram away from nearest hospital (Vojenska nemocnice)

Altogether, Petriny is a quiet and safe location with a great transport accessibility to the center of Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496671
Dispozice2+1
Dostupné od15. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.