Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 90 m² bez realitkyPod višňovkou, Praha - Krč

Pod višňovkou, Praha - Krč
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k pronájmu místnost v prostorech tělocvičny CrossFit Committed South. Vhodné jako skladový prostor nebo také ideální pro masáže, fyzioterapii, studio jógy, pilates, bojové umění, sportovní kroužky a pod.

Budova se nachází v komplexu Business centra Zálesí, 2 minuty autem z Jižní spojky a 5 minut z Magistrály. Pěší vzdálenost 3 minuty z autobusové zastávky Nemocnice Krč. V komplexu je parkování zdarma na 90 minut, hlídání dětí a další služby.

Místnost má 90 m2 v 1.patře, uzamykatelná, dobře izolovaná, s okny, topením i klimatizací. Gumová podlaha je vhodná pro sport a je možné využívat šatny a sprchy. Do místnosti vede velký nákladní výtah se vstupem přes rampu, lze tedy nakládat i větší balíky či zásilky. Přes výtah vede také samostatný vstup do místnosti. Cena 15 000 Kč/měsíc včetně poplatků, nebo dohodou.

Prohlídka možná ve všední den mezi 12:00 a 20:00, v sobotu dopoledne, případně dohodou.

We offer one room for rent in our gym, CrossFit Committed South. It can be used for storage, but it is also ideal as a yoga studio, pilates, martial arts or any type of sports services. Massage, physiotherapy is also welcome.

The building is located in Business centre Zálesí, just 2 minutes drive from Jižní spojka and 5 minutes from Magistrála. 3 minutes walking distance from the bus stop Nemocnice Krč. Free parking for 90 minutes in the complex, day care for children and others.

The room has 90 m2 and it's located in the first floor, lockable, well insulated, heated and air-conditioned, with rubber floor suitable for sports, right next to the changing rooms and showers. There is an elevator leading into the room through a ramp, suitable for bigger cargo. The elevator has a separate entrance from the outside of the building. The price is 15000 Kč/month including services, or upon agreement.

Viewing is possible during the week 12:00-8:00 pm, on Saturday morning or upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496710
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.