Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 200 m² bez realitky1518, Kunžak - Mosty, Jihočeský kraj

1518, Kunžak - Mosty, Jihočeský krajVybaveno
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 283 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej domu v Mostech u Kunžaku v oblíbené České Kanadě - 19 km od Jindřichova Hradce a necelé 2 hodiny z Prahy.

 

Dům má přibližně 300 m2 a pozemek včetně domu je 1500 m2. Dům je po celkové rekonstrukci - nové rozvody elektřiny v mědi, nové rozvody vody, nová střecha- KM Beta, je zateplený.

 

Dispozice přízemí: vstup z verandy uzavřeného dvora (severní strana), zádveří, samostatné WC, vstup

 

- do sklípku (s přívodem vody ze studny i z vodovodního řadu),

- do chodby vedoucí do stodoly

- do samotné obytné části,

kterou tvoří jídelna s krbem propojená s kuchyní (sporák se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, kuchyňská linka), světlým obývacím pokojem (odkud je vstup do oddělené šatny),

z kuchyně pak vedou dveře do prostorné koupelny (vana, sprchovací kout, 2 umyvadla, bidet, WC) a do zahrady (jižní strana domu).

 

Dispozice podkroví (sádrokarton): hala nad schodištěm, (ve které lze jednoduchým zásahem vytvořit místnost navíc), zděná koupelna (sprchovací kout, umyvadlo) s WC a 2 samostatné ložnice. Z jedné z nich lze vejít do patra navazující stodoly, která dovoluje případné rozšíření ubytovací kapacity domu.

 

Předností domu je velký krb 29kW s výměníkem, podlahové vytápění, 20 m² solárních panelů pro ohřev vody a topení. K domu patří garáž s elektrickými vraty na dálkové ovládání, velký uzavřený dvůr s mobilní vířivkou poskytující soukromí, stodola s dílnou a velkou zásobou topného dřeva, rozlehlá zahrada se skleníkem a nově postaveným altánem. Dům prodáváme po dohodě vybavený.

 

Nemovitost je možné využít jako rodinné sídlo (či velkorysé dvougenerační bydlení), rodinný penzion s výhodou využití uzavřeného dvora, který skýtá naprosté soukromí především v letním období.

 

Blízké okolí nabízí celou řadu historických památek jako je hrad Landštejn – 15 km, zámek v Českém Rudolci – 7 km, Jindřichově Hradci – 20 km, Dačicích – 20 km, Telči – 20 km, v pohraničí zapomenuté historické město Slavonice – 17 km či pohraniční ženijní opevnění 2. sv. války;

 

značených cyklostezek, rybníků vhodných pro rybolov či koupání; rekreačních zařízení Komorník – 7 km a Zvůle – 2 km (kde je značená a udržovaná běžkařská trať) lyžařských sjezdovek v Nové Bystřici – 7 km či Mrákotíně – 7 km

 

 

Prodávám jako soukromá osoba a nepřeji si být kontaktována realitními kancelářemi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496951
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.