Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkynáměstí Bratří Synků, Praha - Nusle

náměstí Bratří Synků, Praha - Nusle
Cena5 860 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 852 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi nový mezonetový byt o dispozici 2+kk, 63 m2, s balkonem do vnitrobloku, nacházející se v 6. a 7. nadzemním podlaží kompletně zrekonstruovaného činžovního domu v přímém srdci pražských Nuslí– na nám. Bratří Synků, poblíž oblíbených Havlíčkových sadů (parku Grébovka).

Bytová jednotka se skládá z předsíně volně navazující na chodbu s točitými schody, koupelny a ložnice. V 7.NP se nalézá obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout a vstupem na balkon (2,5m2).

Koupelna je vybavena vyšším standardem zařizovacích předmětů – kvalitních značek Villeroy & Boch a Hansgrohe. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Vytápění bytu je formou otopných stropních panelů na bázi infračerveného sálání.

Dům prošel v roce 2012 kompletní rekonstrukcí – od nové krásné fasády až po nové rozvody, výměnu oken, instalaci výtahu, novou střechu atd., avšak se zanecháním původních zdobných prvků.

V pěší dostupnosti naleznete vše, co potřebujete pro spokojené bydlení – od restaurací po základní obchody a služby. Přímo naproti domu se nachází tramvajová a autobusová zastávka.

Lokalita náměstí patří do širšího centra Prahy. Výborná dostupnost je, jak do centra, tak do okrajových částí Prahy, a to autem nebo prostřednictvím MHD. Plánovaná výstavba budoucí trasy metra D je přímo na náměstí.

V těsném sousedství je úřad městské části Prahy 4, školy a školky, poliklinika, obchodní centra, sportovní zařízení a stadiony nebo známá divadla.

Prosím RK nevolat.

We offer for sale a new duplex apartment 2 + kk, 63 sqm, with balcony in the courtyard, located on the 6th and 7th floor of a completely renovated apartment building in the heart of Prague's Nusle Square. The Brothers of the Sons, near the favorite Havlíčkovy Sady (Grébovka Park).

The apartment unit consists of an atrium loosely connected to the corridor with spiral stairs, bathrooms and bedrooms. In the 7th floor there is a living room with kitchenette and access to a balcony (2,5m2).

The bathroom is equipped with a higher standard of fittings - quality brands Villeroy & Boch and Hansgrohe. The water heater is provided by an electric boiler. Heating the flat is a form of radiant ceiling panels based on infrared radiation.

The house underwent a complete reconstruction in 2012 - from the new beautiful facade to the new wiring, the replacement of the windows, the installation of the lift, the new roof, etc., leaving behind the original decorative elements.

In walking distance you can find everything you need for a comfortable living - from restaurants to basic shops and services. Directly opposite the house there is a tram and bus stop.

Building is located at Bratri Synku Square on a junction of Vrsovice, Vinohrady and Nusle.

Great location at living square with many stores, restaurants, banks etc. within a short distance of Prague´s center.

Please, Real Estates companies, do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496957
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.