Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyZahradní, Vejprnice - Vejprnice, Plzeňský kraj

Zahradní, Vejprnice - Vejprnice, Plzeňský krajVybaveno
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám kompletně zrekonstruovaný, nadstandardně vybavený byt 2+1 ve Vejprnicích ( Plzeň).

Byt se nachází v 1.NP bytového domu, který má novou střechu, vodu, el.rozvody a je v klidné lokalitě. Pouze 7km do centra Plzně, autobus jezdí průměrně každých 30min. a je 5min chůze od domu.

Dispoziční řešení je 2+1, kde kuchyně je ale spojená s obývacím pokojem vybouranými dveřmi a dveře do vstupní chodby jsou také vybourány. Kuchyně má všechny spotřebiče vestavěné značek Whirlpool a Bosch, za zmínku stojí také indukční varná deska. V kuchyni je také jídelní kout. Za obývacím pokojem je ložnice, v které je na míru dělaná vestavěná skříň 360x240cm. Koupelna je vybavená jak sprchovým koutem s vaničkou z litého mramoru(120x80cm), tak 180cm vanou. Byli použity pouze kvalitní komponenty Ravak, Grohe, atd.

V roce 2013 prošel byt kompletní rekonstrukcí: Okna, Elektřina, Voda, Odpady, Vytápění, Omítky, Podlahy, dveře vnitřní i vchodové, atd. atd. (vlastně zůstali pouze nosné zdi). Kladl jsem důraz na to, aby byl byt vzdušný a v neposlední řadě na spotřebu energií, tedy vše je A+ nebo lepší a osvětlení je vše LED. Vytápění a ohřev vody je plynovým turbokotlem Protherm, který má nerezem vyvložkovaný komín. V bytě jsou umístěny krbová kamna předního výrobce Romotop, která mají rovněž nerezem vyvložkovaný komín. K bytu dále náleží 2 sklepy, 1 je menší(1,2x3,5m) k uskladnění dřeva a druhý je suchým skladem na sportovní vybavení atd. (3,5x4m). Sklep je také zrekonstruovaný, tedy má nové okno s mřížemi, bezpečnostní dveře, novou podlahu a elektřinu vedenou z bytu. Parkování je vyhrazené pro 2 auta na zahradě. Nad bytem je případná možnost odkoupení půdy od dalších vlastníků společných prostor, stejně tak možnost dokoupení zahrady. Jídelní kout, Vestavěná skříň a Předsíň jsou součástí prodeje a ponechání dalšího nábytku je možné a je předmětem dohody s kupujícím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496969
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.