Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyFlöglova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Flöglova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Nabízím k pronájmu celkově zrekonstruovaný byt 2+kk o výměře 45 m2 (dokončení rekonstrukce v roce 2016), cca 100 m od metra Stodůlky. Výborná dostupnost od centra (15 minut), parkování je možné kdekoliv v okolí domu bez omezení (bez zón). V místě bydliště je veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti - pošta cca 150 m, školka 50 m, nejbližší škola 350 m (ale v okolí je jich více), nákupní centrum Paprsek 250 m, Billa 250 m, lékárna a poliklinika Stodůlky 400 m, atd. V bytě jsou plastová okna situovaná na jih a do vnitrobloku, kde se nachází dětské hřiště.

Vybavenost bytu: kuchyňská linka ve tvaru U s komplet všemi spotřebiči začky Bosch (indukční varná deska, digestoř, trouba, myčka, lednice). Všechny spotřebiče v bytě (včetně pračky) jsou v záruce.

Koupelna s vanou, umyvadlem a zabudovanou pračkou značky Samsung. WC je zvlášť.

Podél celé předsíně se nachází veliká vestavěná skříň se zrcadlem o rozměrech 3,60 m Š, 2,60 m V.

Na oknech jsou žaluzie. Na podlaze je v celém bytě položeno teplé, měkké lino, v koupelně a na WC je dlažba. V celém bytě je vymalováno na bílo.

Výše nájemného je 14.500 Kč měsíčně s vratnou kaucí ve výši dvou měsíčních nájmů. Poplatky budou hrazeny zálohově, měsíční záloha činí 2400 Kč včetně již aktivního internetu (Wi-Fi), nebo bez internetu 2100 Kč měsíčně (zálohy za vše pro dvě osoby kromě elektřiny, ta se platí zvlášť společnosti PRE, výše zúčtovatelné zálohy je 1000 Kč měsíčně). Poplatky tedy činí celkem 3400 Kč včetně internetu. Vždy, po obdržení vyúčtování od poskytovatelů, bude podnájemci vrácen přeplatek nebo požadován doplatek na služby.

Byt je volný od 1.1.2019 . V případě zájmu je možné byt uvolnit již od 17.12.2018.

Prohlídka bytu je možná po domluvě.

V případě dohody obou stran, bude podepsána již připravená podnájemní smlouva, předávací protokol a potvrzení o vratné kauci. Podnájemní smlouvu můžu poslat předem podpisem k prostudování.

V případě vážného zájmu o podnájem bytu bude při prohlídce složena nevratná rezervační kauce ve výši 2.000 Kč, o kterou pak bude ponížena výše nájemného za první měsíc. Pokud dojde k podpisu smlouvy na místě, bude nutné složit nájemné za první měsíc včetně záloh za služby a vratné kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.

Pokud máte další dotazy, neváhejte mě kontaktovat :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497112
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.