Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 126 m² bez realitkyVlkova, Praha - Žižkov

Vlkova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Terasa 12 m²
Měsíční nájemné31 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný prostorny byt s terasou s dispozicí 3+kk o rozloze 126m2 (vcetne 12m2 terasa) nacházejícího se v 3NP (posledni patro) domu v ulici Vlkova na Praze 3 Žižkově. Primo pred domem je vstup do nového parku Rajská zahrada a jen pár kroků dal jsou Riegrovy Sady. Výborná dopravní dostupnost – 2 min pěšky na tramvaj, 5 min ke stanici metra Hlavní Nádraží nebo Masarykovo Nádraží. Na podlaze v předsíni, koupelně a terase je dlažba, jinak v celém bytě je plovouci podlaha (imitace parket). Nový instalovaný boiler v roce 2017, nova pracka z roku 2019. V byte jsou komplet kuchyňské spotřebiče (myčka, trouba se sporákem na plyn, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba). Byt ma hodne vestavenych skrini a ulozneho prostoru a take walk-in satnu v horni loznici. V dome neni vytah. Byt se pronajímá volný nebo dohodou lze nechat dvojitou postel s matracemi a 2 skrine. Byt je v tuto chvili jiz volny a lze se nastehovat ihned / dohodou. Pro bližší informace a v případě zájmu o prohlídku, kontaktujte majitele emailem. Realitní makléři - prosím nevolat. Pouze přímí zájemci. Cena nájmu je 31 000 Kč/měsíc + 7 000 Kc/mesic zalohy na poplatky, ktere zahrnují vodu, úklid společných proctor, svoz odpadu a energie (na konci roku se dela vyuctovani dle spotreby). Internet si najemce hradi sam. Slozeni kauce pri podpisu najemni smlouvy ve vysi 1 mesicniho najmu. Byt je k dispozici/nastehovani od 1.6.2023. Prohlidky dohodou/nejlepe o vikendu.

We would like to present you beautiful spacious and full of light apartment which comprises approx. 126 square meters , and has 2 bedrooms, large terrace (12 m2), living room, kitchen with dining area, spacious entryway, and separate bathroom and WC (or as often referred in Czech) with terrace for rent. The apartment is on the 3rd floor which is also the last/top floor of the building, there is no elevator in the building. The apartment is located in a historic brick building in Vlkova street in Prague 3 Zizkov neighbouring Vinohrady district, right near the entrance to a new Rajska zahrada park and steps away from Riegrovy Sady Park. Entryway, bathroom and terrace have tiles on the floor, the rest of the apartment has laminate (wood-alike) floor. There is lots of storage space in the apartment with many built in closets as well as walk-in closet in the upstairs large bedroom. The apartment can be offered for rent empty or partially furnished depending on tenant’s preference. There is a tram stop just 2min walk away from the building and you get to the metro Hlavni Nadrazi (red subway line) in just 5mins and in 10mins are you by tram at St Wenceslas Square or Masarykovo Nadrazi / Na Prikope. Zizkov offers many nice pubs, cafes and restaurants. Our previous tenant has already moved out and the apartment is ready for you to move in immediately or upon agreement. Please email or text me with just a short intro about yourself (such as if you are a single person/couple/family with children/have pets) and if/when is your preferred time to schedule a viewing appointment. Realtors – please do not contact me. Only direct interested tenants. Thank you.

Rent is 27 000 CZK/month + 5 000 CZK/month deposit for utility fees (includes all utilities - water/gas/electricity, and common area maintenance fees/trash removal etc) and we do annual year-end reconciliation based on actual consumption. Tenant pays his own internet/cable directly to provider. 1 month rent as security deposit required at the time of rental agreement signature.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497274
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha126
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Terasa 12 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDPark Rajská zahrada
🚶 112 m (1 min)
Pošta
🚶 439 m (5 min)
ObchodLidl
🚶 338 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 375 m (4 min)
RestauraceKopyto
🚶 216 m (3 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 399 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 232 m (3 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 339 m (4 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 599 m (7 min)
Hřiště
🚶 159 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.