Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyPřemyslova, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj

Přemyslova, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o velikosti 40 m2, ve 1.patře nově dokončené novostavby v nadstandartním provedením s francouzskými dubovými okny (trojskla). Orientace na jih a západ. Byt sestává z předsíně s vestavnou skříní, koupelnou s WC, přípravou na pračku, vanou, koupelnovými skříňkami. Dále dvěma světlými pokoji. Kuchyňský kout je zcela vybaven (sklokeramická deska, vestavná trouba, lednice, vestavná myčka 60cm, digestoř, LED osvětlení, s dostatkem úložného prostoru). V celém bytě jsou masivní dveře z červeného dubu. V bytě jsou bezpečnostní vchodové dveře. Byt je ze všech stran obklopen zelení.

Veškerá občanská vybavenost v pochozí vzdálenosti do 5 minut !!! (supermarkety, obchodní domy, hlavní náměstí, školy, školky, pošta, plavecký bazén, divadlo a kino, poliklinika, autobusové a vlakové nádraží, atd.). Říčany – Praha 6 po okruhu 23minut! Vytápění vlastní kotelnou ve sklepě domu a nezávislé elektrické podlahové vytápění v koupelně. Ohřev vody kombinací solárních kolektorů a bojleru. Byt má vlastní samostatný elektroměr, vodoměr a kalorimetr. Energetická náročnost budovy třídy B. V celém bytě jsou k dispozici datové rozvody pro internet (80Mb/s) a TV od O2. Domovní TV anténa je v ceně nájmu. Sklepní kóje 3m2 je v ceně nájmu. K výši nájemného se účtují poplatky dle počtu osob.

I offer for rent apartment 2 + kitchenette of size 38 m2, on the 2nd floor of newly finished new building in deluxe and luxurious design with large-area oak windows with HeatMirror foil. South and West orientation. The apartment consists of an entrance hall with built-in wardrobe, bathroom with toilet, washing machine preparation, underfloor heating, Villeroy & Boch bath, bathroom cabinets. Then two bright rooms. The kitchen is fully equipped (ceramic hob, built-in oven, fridge, built-in dishwasher 45cm, hood, LED lighting, with plenty of storage space). Throughout the apartment are solid oak parquet floors. There are security entrance doors, interior lights and rails for curtains and drapes. The apartment is surrounded by greenery on all sides.

All civic amenities within walking distance of 5 minutes !!! (supermarkets, department stores, main square, schools, kindergartens, post office, swimming pool, theater and cinema, health center, bus and train station, etc.). Říčany - Prague 6 - 23minutes! Heating by own boiler room in the cellar and independent electric floor heating in the bathroom. Water heating by a combination of solar collectors and boiler. The apartment has its own separate electricity meter, water meter and calorimeter. Energy performance of class B building. Data distribution for the Internet (80Mbps) and TV signal (home antenna or O2, ..) are available throughout the apartment. The surroundings of the house are monitored by CCTV for added security.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497280
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha40
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘíčany, Park A. Švehly
🚶 269 m (3 min)
PoštaŘíčany u Prahy
🚶 633 m (8 min)
Obchod
🚶 359 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 435 m (5 min)
RestauraceU Labutě
🚶 382 m (5 min)
LékárnaLékárna Dr. Max
🚶 266 m (3 min)
Školazákladní škola Magic Hill
🚶 237 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 562 m (7 min)
SportovištěNa Fialce
🚶 466 m (6 min)
Hřiště
🚶 498 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.