Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 444 m² bez realitkyDubnice - Dubnice pod Ralskem, Liberecký kraj

Dubnice - Dubnice pod Ralskem, Liberecký krajVybaveno
Cena590 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 502 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PRODÁM ZDĚNOU CHATU 44m2 V DUBNICI POD RALSKEM U ČESKÉ LÍPY. 2 MÍSTNOSTNOSTI ZAŘÍZENÉ + 1 S VLASTNÍM VCHODEM VŠE OBLOŽENÉ PALUBKAMI. PŘED VCHODEM KAMENNÁ TERASA. EL.220/380. VODA POUZE UŽITKOVÁ, KRBOVÁ KAMNA, JEDNA UDÍRNA JE SOUČÁSTÍ CHATY, DRUHÁ JE V ZAHRADĚ S MOŽNOSTÍ GRILOVÁNÍ. KAMENNÝ SKLEP, KOLNA NA NÁŘADÍ, KOLNA NA DŘEVO, CHEMICKÉ WC. ZÁKLADY PRO SKLENÍK. STAVEBNÍ PARCELA 442 m2 JE OPLOCENÁ S PŘÍJEZDOVOU CESTOU A MOŽNOSTÍ PARKOVÁNÍ NA POZEMKU. ZAHRADA JE UDRŽOVANÁ S OVOCNÝMI STROMKY, KEŘI A VINNOU RÉVOU. U DOMU SKALKA. V ZADNÍ ČÁSTI JSOU VRÁTKA K POTOKU Z NĚHOŽ LZE ČERPAT VODU NA ZÁLIVKU ZAHRADY. PŘENECHÁM I ČERPADLO A HADICE, ELEKTRICKOU SEKAČKU A KABEL.

OBČANSKÁ VYBAVENOST - AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA 200m, POŠTA, OBCHOD, OBECNÍ ÚŘAD, KULTŮRNÍ DŮM, LÉKAŘ LÉKÁRNA A OBCHODNÍ CENTRUM 2 km VE STRÁŽI POD RALSKEM.

REKREAČNÍ VYŽÍTÍ - VE STRÁŽI POD RALSKEM JEZERO S VODNÍM LYŽOVÁNÍM A KOUPÁNÍM, ZÁMEK VARTENBERK. REKREAČNÍ HAMR NA JEZEŘE S LANOVÝM CENTREM A PÍSEČNOU PLÁŽÍ. SJÍŽDĚNÍ PLOUČNICE SKRZ PRŮRVU. HRADNÍ ZŘÍCENINA RALSKO S KRÁLOVSKÝM VÝHLEDEM. ÚŽASNÁ SÍŤ CYKLOSTEZEK. RYBAŘENÍ, HOUBAŘENÍ, SBĚR BORŮVEK. LYŽOVÁNÍ NA JEŠTĚDU 25 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497303
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha444
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.