Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyGenerála Janouška, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Generála Janouška, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena700 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 969 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám velmi hezký moderní manažerský byt po zdařilé kompletní rekonstrukci s novou kuchyňskou linkou na míru s el. varnou deskou (možnost připojení také plynu), vestavěnou troubou, vestavěnou lednicí s mrazákem, zděná koupelna se sprchovým koutem, wc geberit, vestavěná skříň v předsíni, nová plovoucí podlaha, sádrokartonové podhledy, zasklená lodžie na ul. Gen. Janouška v Moravské Ostravě-Mariánských Horách. Byt se nachází v 9.NP z 12.NP domu po celkové revitalizaci (nová plast. okna, fasáda, zateplení, vstupní dveře, schránky, dva výtahy, kamerový systém. Byt je ve vlastnictví dobře fungujícího družstva jednoho vchodu bez možnosti převodu do osobního vlastnictví.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností v dosahu několika minut chůze s výbornou dopravní dostupností jak MHD, tak i výjezdem z města, v blízkosti centra.

Byt je momentálně využíván jako investiční a je pronajat za částku ve výši 6132,- Kč + zálohy na elektřinu (celkově tedy 6500-7000,- Kč), přičemž měsíční náklady představují částku ve výši 2132,- Kč pro jednu osobu (z toho FO 819 Kč). Čistý měsíční nájem ve výši 4000,- Kč s výnosem 6,85%. Velmi ekonomický provoz bytu, v bytě kompletní osvětlení LED, obklopen byty ze všech stran, takže prakticky není potřeba zapínat vytápění. V případě rychlého jednání sleva. V případě zájmu o prohlídku či bližší informace volejte mob.: 773030274.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497310
Dispozice1+kk
Podlaží9
Typ budovyPanel
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.