Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyTupolevova, Praha - Letňany

Tupolevova, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Cena4 249 900 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 3+1 - cca 70m2 po rekonstrukci v OV Letňany - NEPLATÍTE PROVIZI!!!

KRÁSNÝ SLUNNÝ BYT v ulici Tupolevova, v bezpečné a klidné lokalitě Letňany - konečná metra C - 10min chůze nebo bus 4min. k metru.

Byt je vhodný pro rodinu s dětmi a nebo k investici na pronájem a nebo taktéž využít AIRBNB, protože je ROZDĚLEN na dvě provozní části, aniž by došlo ke ztrátě soukromí!

Byt se nachází se ve 2NP, v nově zrekonstruovaném a zatepleném domě včetně výtahu – energetický štítek „C“, což má výrazný vliv na nižší náklady za služby. Parkovat je možné na parkovišti před domem a obec v budoucnu plánuje výstavbu parkovacího domu směrem od Tesca. K dispozici je připojení na internet, telefon a kabelovouTV – UPC nebo O2. Součástí bytu je samostatná kuchyň - nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, koupelna s wc, 2 samostatné pokoje a z obývacího pokoje je vchod na zateplenou zimní zahradu/ložnici ve tvaru čtverce tzn. žádné úzké pokoje , což umožňuje dobré rozložení nábytku a využití úložného prostoru. Přes šíři celého pokoje/ložnice na JZ se nachází další lodžie se sklápěcí zasklenou stěnou, k bytu taktéž náleží sklepní kóje.

Dog-friendly – přátelská ke psům a v dosahu najdete několik psích hřišť. Byt je orientovaný na JV do PARKU a souboru hřišť a míst pro volný čas dětí i dospělých, což zajišťuje soukromí a jistotu, že výhled nikdo nezastaví další budovou! Orientace na JV a JZ zajišťuje nejen hodně světla, ale i velmi příjemné klima v parném létě. VELMI vhodné pro RODINU S DĚTMI nebo aktivní sportovce - v dosahu školy a školky, anglická školka a veškerá občanská vybavenost, 10min chůze na metro „C“ Letňany. Příjemné okolí v zeleni - park, pěší zóna, všestranně vybavené hřiště - pro malé i velké, výstaviště PVA, lesopark, cyklostezky, do 5 min. chůze Tesco - otevřeno 24h/denně, Bus, fitness, zimní hokejová hala, krytý bazén, tenis, bowling, motokáry atd. V okolí tři školy, školky, lékař. Prohlídky možné po dohodě, K dispozici od 15.6.2018 ale po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497329
Dispozice3+1
Dostupné od15. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.