Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyBoženy Němcové, Čáslav - Čáslav, Středočeský kraj

Boženy Němcové, Čáslav - Čáslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1 ( 64 m2 ) po kompletní rekonstrukci. Nachází se v zatepleném zděném domě bez výtahu ležícím na klidném místě mimo hlavní komunikace, avšak centrum města stejně jako supermarkety, autobusová zastávka, pošta, nemocnice, škola aj. jsou dosažitelné během několika minut chůze. Bezproblémové parkování přímo u domu v uzavřeném dvoře. Výhodou jsou nízké náklady na energie a fond oprav. V bytě se zpravidla díky jeho umístění mezi patry a zateplení domu začíná s topnou sezonou až v listopadu. Topení zajišťuje plynový kotel, což s sebou nese velké pozitivum, protože zaplatíte pouze to, co protopíte. Neexistuje zde tak žádné rozpočítávání na všechny obyvatele bytového domu jako je tomu u dálkového ústředního vytápění. Fond oprav je ponížen díky podílům na nebytových prostorách, které jsou komerčně pronajímány. Součástí bytu jsou i dva sklepy. V celém bytovém domě byly rekonstruovány rozvody vody, plynu i odpadu (tj. komplet nové stoupačky).

Rekonstrukce bytu: Nové podhledy, omítky, obklady a dlažby, plastová okna Rehau (Německá kvalita), nové rozvody elektřiny, vody, odpadů, nové obložkové dveře, kuchyňská linka včetně spotřebičů, v pokojích renovované parkety.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497571
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.